ASU Politehnica a plecat în cantonament cu 24 de jucători. Trei noi transferuri pentru echipa lui Cosmin Petruescu

ASU Politehnica a plecat în cantonament cu 24 de jucători.** Trei noi transferuri pentru echipa lui Cosmin Petruescu

ASU Politehnica și-a început de duminică stagiul de pregătire de la Sântămaria-Orlea, în județul Hunedoara, la o bază sportivă nouă, inaugurată recent. Antrenorul Cosmin Petruescu are un lot format din 24 de jucători, dintre care 11 sunt Under 21. Chiar înainte de plecare, au semnat cu echipa suporterilor Dragoș Cojocaru, Alexandru Cherecheș și Bogdan Miholca.

Cojocaru a semnat pe un sezon, cu opțiune de prelungire. Este fundaș stânga, are 19 ani și a trecut pe la Brașov, Anderlecht, Charleroi, Voluntari și Saint-Gilloise. Tot fundaș stânga e și Alexandru Cherecheș, de 21 de ani, fotbalist trecut pe la Viitorul Zalău, ACS Poli, Național Sebiș și Millenium Giarmata. Tot 21 de ani are și fundașul central Bogdan Miholca, trecut pe la Olimpia Satu Mare și Luceafărul Oradea.

În lot ar mai fi nevoie de un portar, dar și de un fundaș dreapta, deoarece în primul amical a fost trimis acolo polivalentul Bilia.

S-a renunțat la doi portari

Clubul timișorean s-a despărțit de portarii Emanuel Fișteag, care în retur nu a mai apărat niciunde, dar și la Markos Gakos, care în retur a fost la Ghiroda, în Liga a 3-a. Nu au fost păstrați, dintre cei în teste, Ionuț Ianc, Ioan Boancă și Patrick Popescu.

„Nu am renunțat la ei din motive pur fotbalistice. Pe pozițiile respective aveam deja jucători pe care tocmai i-am transferați sau jucători Under 21. Timpul este scurt până la prima etapă și ne-am dorit jucători aflați într-o formă cât mai apropiată de ceea ce ne dorim noi”, a declarat Cosmin Petruescu.

Iată lotul deplasat în cantonament:

portari: Rareș Murariu, Alexandru Borbei;
fundași: Dănuț Bilia, Bogdan Nicolescu, Cristian Scutaru, Alexandru Cherecheș, Tamas Szasz, Raul Vidrăsan, Ionuț Coadă, Ioan Mera, Dragoș Cojocaru;
mijlocași: Alin Ignea, Adrian Poparadu, Vlad Bîte, Adrian Bedea, Marvin Schieb, Alexandru Gașpar, Bogdan Miholca, Răzvan Ghinescu, Florin Lazea;
atacanți: Ionuț Plămadă, Romeo Bănică, Bogdan Bozian, Gelu Velici.

În cantonament, miercuri, va fi un prim amical, cu Sportul Petrești, locul 2 din Liga a 4-a Alba. Apoi, sâmbătă, e alt amical cu Cetate Deva, locul 8 din Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Druckeria

Pe aceeași temă