ASA face primele mutări de trupe: Feussi și Henrique. Bonus: păstrarea lui Stăncioiu, Voiculeț, Sepsi și N’Doye

ASA face primele mutări de trupe:** Feussi și Henrique. Bonus: păstrarea lui Stăncioiu, Voiculeț, Sepsi și N'Doye

Nou promovată în Liga 1, ASA Târgu Mureș a început pregătirile de câteva zile și a făcut deja primele transferuri. Astfel, Adrian Falub îl va avea la dispoziție în noul sezon pe fundașul Feussi de la UTA, în timp ce atacantul Henrique de la Oțelul Galați este și el cu un picior în curtea mureșenilor

Acorduri prelungite cu Stăncioiu și N’Doye

Nu sunt singurele mutări făcute de gruparea mureșeană, în condițiile în care ASA a reușit să ajungă la un acord cu patru oameni de bază din sezonul trecut. Primul de pe listă este portarul Stăncioiu, ultimul venit la echipă în sezonul trecut. Fostul goalkeeper al CFR-ului a acceptat să mai rămână încă un sezon la gruparea ardeleană.

Tot pentru încă un an va mai juca la Târgu Mureș și veteranul N’Doye, cel care a fost dorit – cel puțin la nivel declarativ și de CSM Râmnicu Vâlcea.

Voiculeț și Sepsi mai stau un an la Târgu Mureș

Lista celor care vor continua sub bagheta lui Falub mai cuprinde și doi dintre cei trei împrumutați în retur de la CFR, Voiculeț și Sepsi. În schimb, Hora s-a întors momentan la gruparea din Gruia, în timp ce Verdeș, Tomozei, Alex Dan, Buhăescu, Heil au părăsit 

La ora la care scriem aceste rânduri, mureșenii joacă un amical cu cei de la Pandurii, fluierul de start al partidei fiind dat la ora 18.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: SportArad
 

Pe aceeași temă