Apostu, între Honved și UTA! Nagy: „Am un presentiment că va fi bine pentru noi”

06 Feb. 2012, 20:27 Bursa transferurilor
Apostu, între Honved și UTA!** Nagy:

După Srdjan Urosevic, ultima „piesă” din lotul UTA-ei pentru retur ar putea fi Bogdan Apostu. Atacantul de 29 de ani a înoptat la Arad în drumul său spre capitala Ungariei, unde va sta la masă cu șefii celor de la Honved, pentru un nou contract, dar, între timp, a ajuns la un acord de principiu și cu conducătorii „Bătrânei Doamne”.

„Apostu a fost la stadion luni, eu și Gio am discutat cu el și nu-l putem condamna că-și dorește o un contract ceva mai avantajos din punct de vedere financiar cu Honved. Dar, dacă nu va semna cu echipa maghiară, a spus că va accepta oferta UTA-ei. Am un presentiment că va fi bine pentru noi, fiindcă și eu când am negociat cu Honved ca jucător, tot la UTA am ajuns să evoluez”, ne-a declarat Roland Nagy.

După cum se știe, Apostu a declarat în mai multe rânduri că echipa emblemă a Aradului ocupă un loc aparte în inima sa și va discuta pe marginea revenirii sale în „alb-roșu” dacă va fi contactat de „oficialii” din Calea Aurel Vlaicu. Acest lucru s-a întâmplat luni, iar în cazul în care Honved nu-i va satisface pretențiile financiare ar putea prinde chiar și avionul spre Antalya. Experimentatul „vârf” a mai fost în Turcia în această iarnă, unde a susținut probe de joc pentru o formație din Khazastan și una din Israel.

Sursa: Sport Arad

06 Feb. 2012, 20:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă