Antrenorul Adi Dulcea și atacanții Codin și Ceapă merg împreună la o echipă fruntașă din Liga 3

Mijlocașul de bandă dreapta al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Grigore Ceapă (foto principal), va ajunge, alături de antrenorul grupării vâlcene Adrian Dulcea (foto mic), la una dintre primele clasate din campionatul Ligii 3. Cei doi au colaborat în acest an la CSM, club care se va desființa în această iarnă, și vor lucra împreună și în 2017, la Atletic Bradu. Tot la echipa argeșeană de pe locul 3 din Seria a 3-a a Ligii 3 va ajunge și atacantul Adrian Codin, care ultima dată a evoluat la județ, în Vâlcea, la Viitorul Dăești.

Unul dintre sponsorii echipei Viitorul Dăești, Mirel Vasilichia, merge să investească la echipa de Liga a 3-a Atletic Bradu. Vasilichia va face parte din acționariatul clubului argeșean și va merge la reunire pe 17 ianuarie, împreună cu Codin și Ceapă.

„Mă concentrez pe Liga a 3-a. Vreau să încerc chiar și o promovare la anul. Îi iau cu mine la Bradu pe Adrian Codin și Grigore Ceapă, sunt doi jucători peste nivelul Ligii a 3-a. Vreau să merg undeva unde sunt perspective, condiții bune. La Bradu este o bază excelentă de pregătire, poate peste cea din Zăvoi! În plus, primăria locală ajută cu o sumă consistentă. Antrenori vor fi Adi Dulcea și Iulian Tameș, primul vine acum de la CSM. M-ar fi tentat o revenire la Șirineasa, dar nu m-a căutat nimeni de acolo”, a spus Mirel Vasilichia.

Adrian Codin și Grigore Ceapă erau doriți în această iarnă și de ACS Șirineasa, club care însă nu poate oferi stabilitatea și salariile de la Bradu. Atletic va fi antrenată în retur de Adrian Dulcea și Iulian Tameș.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă