Anton: „Nu sunt bani pentru transferuri”

27 Jun. 2009, 13:29 Bursa transferurilor
Anton:**

Noul conducător al Cetății, Ciprian Anton, a declarat că echipa nu dispune de bani pentru efectuarea unor transferuri de marcă în perspectiva sezonului care urmează.

 

„În acest moment nu dispunem de fondurile necesare pentru a ne mișca pe piața transferurilor. Probabil că ne vom orienta ca și până acum pe jucători aflați la final de contract, sau în cel mai rău caz, pe împrumuturi.”, a precizat Ciprian Anton.

 

 

Oficialul a ținut să precizeze însă că din sezonul 2009-2010, Cetatea Suceava va avea, din nou, o echipă satelit. Președinte „alb-albaștrilor” crede că echipa a doua este absolut necesară, însă nu știe, deocamdată, dacă aceasta va fi gruparea din Liga a III-a sau Liga a IV-a.

 

„100% vom avea din nou o echipă satelit și cel mai probabil ea va evolua în Liga a IV-a județeană dar vom mai avea câteva discuții și nu ar fi exclus să fie chiar din Liga a III-a”, a explicat Anton.

 

În urmă cu două sezoane, când evolua în Liga a III-a, Cetatea Suceava a avut „satelitul” la Arbore însă colaborarea dintre gruparea din Areni și Viitorul s-a încheiat după ce autoritățile din Arbore au redus simțitor susținerea financiară.

 

Sursă: suceavasport.ro
 

27 Jun. 2009, 13:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă