Anițoiu și Pârvu, așteptați la reunirea Metalului

Anițoiu și Pârvu,** așteptați la reunirea Metalului

„Rosso-nerii” se reunesc luni cu o serie de noutăți. Metalul a fost părăsită de unii componenți, dar președintele clubului, Cătălin Rufă, a confirmat că s-au realizat și primele transferuri de întărire. Printre numele noi așteptate să se prezinte în Valea Domanului se numără Florin Anițoiu (ex-Fortuna Brazi) și Florian Pârvu (Corona Brașov).

Daniel Oprița a fost confirmat de conducere în funcția de antrenor principal și pentru noua ediție de campionat după ce a preluat frâiele de la Marian Pană. În continuare acesta va fi ajutat de „secundul” Cristian Apostol și antrenorul cu portarii Valentin Boșca.

Lotul reșițenilor ar putea suferi modificări substanțiale în această vară deoarece o serie de jucători și-au încheiat contractul cu clubul. Szabo, Breșneni, Vaștag, Plecanciuc, Vădrariu și Nogo se numără printre aceștia. O parte dintre ei, precum e și cazul africanului au fost ofertați de club pentru a continua, dar nu s-a primit încă un răspuns concret. Cărășenii l-au pierdut deocamdată pe Murgoci, care a fost luat înapoi de Oțelul, club la care a ajuns și Tomozei, cedat de bănățeni la Târgu Mureș.

Negocieri și cu Drăghici

La capitolul sosiri deocamdată sunt certe venirile lui Florian Robert Pârvu (23 ani), un mijlocaș de la „dizolvata” Corona, originar din Vâlcea, și Florin Anițoiu (20 ani), jucătorul timișorean de bandă stânga care a bifat mai multe echipe sub formă de împrumut de la Banatul, ultima dată la Fortuna Brazi.

Metalul se află de asemenea în negocieri și cu atacantul format la UMT, Octavian Drăghici, ultima dată la FC Olt în B. Există și alte negocieri nedezvăluite pentru ca transferurile să nu fie ratate. Un alt jucător dorit în Banatul Montan, Vali Bărbulescu, a semnat prelungirea cu Săgeata Năvodari. În timp ce Pascal va pleca probabil la Hunedoara. „Vor veni jucători de 25-26 ani. Dacă ne va ajuta Dumnezeu să promovăm ne interesează ca aceștia să formeze nucleul de bază în Liga I”, a declarat finanțatorul Cătălin Rufă.

ACS Poli e văzută favorită

Noul sezon de Liga a II-a ar urma să debuteze pe 30 august cu 14 echipe pe serie și doar cu locul 1 răsplătit cu accederea în elită. Reșițenii țin cont de retrogradarea lui ACS Poli, echipă pe care o văd ca principala favorită la promovare. „Vă dați seama că Poli e favorită, cu lotul pe care îl are. Prima șansă la promovare îi aparține, dar asta nu înseamnă că nu ne vom juca și noi șansa… Obiectivul stabilit împreună cu cei care ne sprijină, cu autoritățile, sunt locurile 1-6. Dacă va fi chiar locul 1 va fi perfect, dacă nu, va fi mulțumitor”, a mai spus Rufă.

În noul sezon al eșalonului secund sunt deocamdată nu mai puțin de trei grupări din Banat. Dacă timișorenii au picat în B, Caransebeșul vine din Liga a III-a iar duelurile între aceste formații ar putea crește interesul spectatorilor. „Îi respectăm pe vecinii noștri. O să avem două meciuri interesante. O deplasare aproape, e important acest lucru. Vor fi meciuri cu tribunele pline. Așa sper să fie și cu Poli”, a conchis conducătorul Metalului Reșița.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă