Alexandru Bourceanu, folosit de Ilie Stan pe toată durata amicalului jucat de SCM Gloria Buzău la Ploiești: „Are nevoie de minute pentru a intra în ritm”

Alexandru Bourceanu, folosit de Ilie Stan pe toată durata amicalului jucat de SCM Gloria Buzău la Ploiești:**

SCM Gloria Buzău a pierdut luni seară meciul din etapa a 14-a a Ligii 2, 1-3 cu Campionii FC Argeș, iar a doua zi, astăzi, Ilie Stan și-a pus la treabă jucătorii care nu au evoluat la Pitești sau au făcut-o mai puțin. Formația buzoiană a jucat un amical la Ploiești, cu CS Petrolul 95 Ploiești, o echipă de Liga a 4-a Prahova, iar printre cei trimiși pe teren s-a aflat și Alexandru Bourceanu (34 de ani). Experimentatul mijlocaș va semna cu echipa antrenată de Ilie Stan.

Liber de contract după ce ultima dată, în sezonul trecut de Liga 1, a jucat pentru Dunărea Călărași, Alexandru Bourceanu a ajuns de săptămâna trecută în curtea Gloriei Buzău, iar astăzi a fost utilizat pe toată durata amicalului cu CS Petrolul 95, câștigat de „rezervele” SCM-ului cu 5-0.

„Alex are nevoie de minute pentru a intra în ritm. Este un fotbalist care ne va ajuta, cu siguranță”, a spus Ilie Stan pentru gsp.ro.

Nu este prima dată când Bourceanu joacă în tricoul echipei buzoiene, acesta fiind utilizat și săptămâna trecută, miercuri, într-un alt amical desfășurat de SCM Gloria la Râmnicu Sărat.

Bourceanu a acceptat să semneze cu SCM Gloria după ce a fost convins de Ilie Stan, antrenor cu care a lucrat în sezonul 2011-2012 la FCSB.

22 de meciuri, în 17 intrând ca titular, a jucat Alexandru Bourceanu în sezonul trecut al Ligii 1, pentru Dunărea Călărași

SCM Gloria Buzău (locul 9, 20 puncte, 13 meciuri) joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Farul Constanța (locul 6, 22 puncte, 14 meciuri), în etapa a 15-a a Ligii 2.

Foto: GSP

Pe aceeași temă