Al doilea transfer realizat de Dunărea Călărași pentru Liga 1. Alexa va avea sub comandă un fost jucător al lui Dinamo

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Jun. 2018, 12:29 Actualizat: 13 Jun. 2018, 12:30 Bursa transferurilor
Al doilea transfer realizat de Dunărea Călărași pentru Liga 1.  Alexa va avea sub comandă un fost jucător al lui Dinamo

Dunărea Călărași se pregătește de debutul în Liga 1 și nu lasă nimic la voia întâmplării. Dan Alexa a reușit să facă primele două transferuri. Aitor Monroy, fost la Dinamo, și Ndiaye Mediop, de la Ripensia.

În vârstă de 30 de ani, Aitor Monroy a decis să părească Dinamo și să meargă la nou promovata Dunărea Călărași. Mijlocașul nu a reușit să intre în grațiile lui Florin Bratu, evoluând doar 90 de minute în play-out. Contractul a fost semnat pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, a anunțat clubul.

„Încă un transfer de Liga1! Mijlocașul central de la Dinamo București, Aitor Monroy Rueda a semnat astăzi cu echipa noastră!”, se arată în comunicatul clubului.

Primul transfer realizat de Dunărea a fost atacantul Ripensiei, Ndyaye Mediop, care a fost dorit și de câteva echipe puternice din Liga 1. Viitorul și Dinamo l-au dorit pe fotbalistul de 27 de ani.  

Înaintea finalului de sezon din Liga 2, Mediop s-a autopropus la FCSB: „FCSB este echipa care îmi place cel mai mult. Acolo ai parte de tot ce îți dorești… condiții. Gigi Becali e un om bun. Fotbalul românesc ar avea nevoie de 10 oameni ca el. Vreau să îi conving să mă ia, eu vreau să ajung acolo”.

Monroy a mai jucat în Liga 1 la Ceahlăul Piatra Neamț și CFR Cluj.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Jun. 2018, 12:29 Actualizat: 13 Jun. 2018, 12:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă