Al doilea transfer realizat de Dunărea Călărași pentru Liga 1. Alexa va avea sub comandă un fost jucător al lui Dinamo

Al doilea transfer realizat de Dunărea Călărași pentru Liga 1.** Alexa va avea sub comandă un fost jucător al lui Dinamo

Dunărea Călărași se pregătește de debutul în Liga 1 și nu lasă nimic la voia întâmplării. Dan Alexa a reușit să facă primele două transferuri. Aitor Monroy, fost la Dinamo, și Ndiaye Mediop, de la Ripensia.

În vârstă de 30 de ani, Aitor Monroy a decis să părească Dinamo și să meargă la nou promovata Dunărea Călărași. Mijlocașul nu a reușit să intre în grațiile lui Florin Bratu, evoluând doar 90 de minute în play-out. Contractul a fost semnat pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, a anunțat clubul.

„Încă un transfer de Liga1! Mijlocașul central de la Dinamo București, Aitor Monroy Rueda a semnat astăzi cu echipa noastră!”, se arată în comunicatul clubului.

Primul transfer realizat de Dunărea a fost atacantul Ripensiei, Ndyaye Mediop, care a fost dorit și de câteva echipe puternice din Liga 1. Viitorul și Dinamo l-au dorit pe fotbalistul de 27 de ani.  

Înaintea finalului de sezon din Liga 2, Mediop s-a autopropus la FCSB: „FCSB este echipa care îmi place cel mai mult. Acolo ai parte de tot ce îți dorești… condiții. Gigi Becali e un om bun. Fotbalul românesc ar avea nevoie de 10 oameni ca el. Vreau să îi conving să mă ia, eu vreau să ajung acolo”.

Monroy a mai jucat în Liga 1 la Ceahlăul Piatra Neamț și CFR Cluj.

Pe aceeași temă