AFC Hermannstadt a câștigat primul amical al verii. Sibienii au transferat un mijlocaș de la Gaz Metan și au trei jucători în probe

De duminică în cantonament la Săcele, nou-promovata în Liga 2 AFC Hermannstadt a desfășurat, miercuri, primul meci amical din această vară. Echipa antrenată de Alexandru Pelici a câștigat cu 3-2 (2-1 la pauză) testul cu ASF Zărnești, echipă din Liga a 4-a Brașov.

Golurile sibienilor împotriva echipei care a ratat la mustață participarea la barajului de promovare în Liga 3, fiindcă a avut rezultatele directe mai slabe față de campioana Viitorul Ghimbav, au fost marcate de Cătălin Pîrvulescu, Ștefan Blănaru și Petrișor Petrescu.

Sabin Lupu – achiziționat, alți trei jucători – în probe

Printre jucătorii folosiți de Pelici s-au numărat și câteva noutăți, altele față de cele știute deja de la plecarea în cantonament. Sibienii au reușit să-l împrumute pentru încă un sezon de la CFR Cluj pe portarul Horațiu Moldovan, cel care a fost în lot și în returul sezonului tocmai încheiat. În plus, a fost adus și Sabin Lupu (24 de ani), un mijlocaș care în sezonul trecut a evoluat în 13 meciuri, în Liga 1, pentru Gaz Metan Mediaș.

Alți trei jucători, Raul Negotei (mijlocaș, 18 ani, în urmă cu două sezoane a evoluat în 11 meciuri pentru FC Brașov), Claudiu Pamfile (mijlocaș, 20 de ani, fost la FC Brașov, ultima dată la AFC Hărman) și Andrei Pop (atacant, 20 de ani), sunt în probe de joc în aceste zile.

Cătălin Căbuz (portar), Lucian Dumitriu (mijlocaș), Bogdan Rusu și Ștefan Blănaru (atacanți), dar și Radu Crișan (fundaș, împrumutat în continuare de la Astra), sunt celelalte noutăți ale sibienilor pentru noul sezon.

Sepsi, următorul adversar

În amicalul cu ASF Zărnești, Alexandru Pelici a început partida cu „unsprezecele”: Căbuz – Al. Străulea, Ct. Pîrvulescu, R. Crișan, Cl. Pamfile – Bg. Piko, L. Dumitriu – Al. Neacșa, Bg. Rusu, A. Pop – Ad. Cîrstean. Au mai jucat: G. Monea, R. Criștiu, R. Necșulescu, R. Dâlbea, S. Lupu, C. Tineiu, P. Petrescu, C. Chifu, D. Tătar, R. Negotei, Ș. Blănaru și C. Seiwerth.

Cantonamentul de la Săcele va continua până pe 11 iulie, iar pe 8, de la ora 11:00, AFC Hermannstadt are programat un nou meci amical, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK.

Pe aceeași temă