„Aeroplanul” Montella „aterizează” la Breaza?

Publicat: 01 Aug. 2009, 15:53 Actualizat: 01 Aug. 2009, 15:57 Bursa transferurilor
„Aeroplanul” Montella  „aterizează” la Breaza?

Acum, pe ultima sută de metri, antrenorul formației Tricolorul Breaza, Florin Stăncioiu, dorește să-și întărească foarte serios lotul de jucători optând pentru fotbaliști din afara granițelor tării.
 

 

Așa se face că în dimineața zilei de ieri, direct de la Aeroportul “Henry Coandă", din Capitală, urmau să mai fie aduși la Breaza nu mai puțin de patru fotbaliști, doi nigerieni și alți doi italieni. “Dacă italienii, La Rosa Michel (AC Torino) și Andreea Sevilia (Juventus), au ajuns cu bine în stațiunea prahoveană, participând chiar la prima ședință de pregătire sub comanda noastră, fotbaliștii nigerieni au mai rămas în vama aeroportului bucureștean, având ceva probleme cu vizele", ne-a precizat antrenorul secund, Costin Plavache.
 

 

În orice caz, nou veniții vor fi utilizați în partida de verificare pe care Tricolorul o va susține astăzi, pe stadionul “Parc", din localitate, în compania echipei CS Ovidiu "Academia de Fotbal Gheorghe Hagi".
 

 

Având în vedere că tehnicianul gazdelor a anunțat că în cursul zilei de astăzi va comunica și lotul de jucători cu care intenționează să plece la drum în noul sezon competițional, se poate aprecia că acest test va fi ultimul pentru o mare parte dintre jucătorii aflați și acum în pregătiri.
 

 

Desigur și atenția noastră este îndreptată asupra “stranierilor" care vor rămâne, daca vor rămâne, să evolueze pentru nou-promovata echipă din frumoasa stațiune prahoveană.
Nici de această dată n-am putut să-i “legitimăm" pe toți nou veniții, de această dată “restricția" fiind referitoare la cei doi fotbaliști de culoare reținuți pe aeroportul bucureștean.
 

 

În schimb, am aflat numele fotbalistului cu cea mai mare greutate pentru Tricolorul Breaza. Este vorba despre atacantul de Serie A din Il Calcio, Vincenzo Montella, fotbalist poreclit și “Aeroplanul". Fostul golgheter al echipei AS Roma este așteptat la noua sa, posibilă, echipă în cursul zilei de marți.
 

 

Sursa: ziarulprahova.ro
 

Publicat: 01 Aug. 2009, 15:53 Actualizat: 01 Aug. 2009, 15:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă