Adrian Petre e aproape de FCSB, impresarul confirmă mutarea. Câți bani ar trebui să primească UTA în urma acestui transfer

Adrian Petre e aproape de FCSB, impresarul confirmă mutarea.** Câți bani ar trebui să primească UTA în urma acestui transfer

Adrian Petre (22 de ani), fostul atacant al echipei UTA, în prezent la Esbjerg, în Danemarca, va semna, în curând, cu FCSB, acolo unde va fi din nou coleg cu Dennis Man și Răzvan Oaidă. Impresarul internaționalului român a confirmat mutarea pentru ProSport.

Cătălin Sărmășan, agentul lui Adrian Petre, a confirmat că Adrian Petre a ajuns la o înțelegere cu vicecampioana României: „Da, mâine semnăm cu FCSB”.

Tânărul fotbalist legitimat în acest moment în Danemarca, la Esbjerg, va semna o înțelegere valabilă pe patru ani și jumăte cu FCSB.

După doi ani și jumătate petrecuți în Danemarca, lui Adi Petre nu îi va fi greu să se adapteze la FCSB, având în vedere faptul că pe majoritatea viitorilor coechipieri, de vârsta sa, îi cunoaște bine de la echipa națională de tineret.

Cine este Adrian Petre

Originar din Arad, Adrian Petre a plecat la Esbjerg, în Danemarca, în iulie 2017, de la UTA, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Tânărul atacant a crescut la Atletico Arad, echipă de la care a făcut pasul la echipa U19 din cadrul clubului UTA, în iulie 2014. A debutat ulterior la echipa mare, în septembrie 2015.

Adrian Petre a adunat 82 de meciuri oficiale în tricoul lui Esbjerg, pentru care a marcat 29 de goluri și e cotat la 1,3 milioane de euro.

Dacă suma de transfer, un milion și jumătate de euro, se confirmă, UTA și Atletico Arad ar trebui să-și împartă procentul de 15%, adică 150 de mii de euro. În Danemarca, Petre câștiga 7000 de euro pe lună, în timp ce la FCSB se pare că va lua mai mult decât dublul sumei: 15 mii de euro, anunță Sport Arad.

5 goluri a reușit Adrian Petre în cele 19 meciuri jucate pentru Esbjerg în acest sezon

Articol scris de Andreea VISU

Pe aceeași temă