Adrian Dulcea este aproape de o revenire la FC Argeș

18 Jan. 2012, 11:44 Bursa transferurilor
Adrian Dulcea** este aproape de o revenire la FC Argeș

Adrian Dulcea este unul dintre jucătorii ce au contribuit de o manieră decisivă la promovarea echipei FC Argeș în Liga I la finalul ediției de campionat 2007 – 2008. Acesta a fost printre golgheterii echipei, iar acum este aproape de a reveni la formația din Trivale. Acesta se pregătește cu FC Argeș și spune că ar fi încântat de o revenire în tricoul alb-violet.

„Mă pregătesc cu FC Argeș și normal că mă gândesc să revin. Să vedem ce se va întâmpla în continuare. Eu îmi doresc foarte mult să mă întorc la FC Argeș, dar nu depinde totul numai de mine. Sincer, mă simt ca acasă la FC Argeș și sper că voi reveni din nou aici. Este o formație importantă a fotbalului nostru și mi-aș dori tare mult să îmi aduc aportul la promovarea echipei în Liga I”, a declarat Adrian Dulcea

FC Argeș are prioritate

Fotbalistul a declarat că mai are ceva oferte în momentul de față, una dintre ele venind chiar din Ungaria, dar chiar și așa, FC Argeș are prioritate în fața altor echipe. „Mai am ceva oferte. A venit o ofertă chiar din Ungaria. Cu toate acestea, FC Argeș are prioritate pentru că este clubul la care am avut cele mai importante rezultate și îmi doresc tare mult să mă întorc la această echipă. Am petrecut niște momente foarte frumoase și sper să mai am ocazia să joc din nou aici”, a mai spus Adrian Dulcea.

Viorel Dumitrescu este încântat de idee

Viorel Dumitrescu spune că Adrian Dulcea este un jucător de care FC Argeș ar avea nevoie și că speră ca la un moment dat să se ajungă la o înțelegere pentru ca jucătorul să poată îmbrăca din nou tricoul echipei din Trivale. „Adrian Dulcea este un jucător valoros, acesta a mai ajutat echipa noastră și în trecut. Sper să reușim să îl facem să rămână la FC Argeș, vom avea și noi o discuție cu patronul echipei și vom vedea ce se va întâmpla în continuare”, a încheiat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei din Pitești.

Sursa: Ziarul Top

18 Jan. 2012, 11:44 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă