ACS Poli, pe cale să înregimenteze trei foști utiști. Alexa: „Sunt mulțumit de ce am adus”

ACS Poli Timișoara a intrat în linie dreaptă pentru debutul noului sezon al Ligii a II-a. Alb-negrii se vor deplasa în prima etapă la Pitești, pentru meciul cu CS Mioveni, echipă care în viziunea lui Dan Alexa e una dintre contracandidatele la promovare. „Chirurgul” a vorbit în cadrul unei emisiuni TV și despre transferurile realizate pe ultima sută de metri.

Bănățenii sunt pe cale să înregimenteze în total trei foști utiști în această vară. Fundașul stânga George Neagu a ajuns deja la o înțelegere cu ACS Poli, mijlocașul Ovidiu Popescu e aproape rezolvat, iar la pregătire e așteptat de azi și portarul Mădălin Smaranda, ultima dată la FC Bihor.

„În proporție de 99% sunt mulțumit de ce am adus. E posibil să sosească și Mădălin Smaranda ca portar, însă nu știu în ce stadiu se află acum transferul. Pe Ovidiu Popescu mi l-am dorit foarte mult, e un jucător care ne poate ajuta”, a declarat Dan Alexa la emisiunea „Divizia locală” de la postul Digi 24 Timișoara.

Tânărul tehnician a vorbit la modul laudativ de majoritatea jucătorilor care au sosit în această vară pe Bega. „Stavric e foarte puternic, iute, greu de marcat. Wilson, Carlos, Pedro, toți sunt jucători foarte importanți, chiar dacă cel din urmă a pierdut o parte din pregătire. De Terzic nu vreau sa discut pentru că nu a făcut pregătirea cu noi, în timp ce Neagu s-a pregătit cu Satu Mare”, a mai spus „Chirurgul”.

Cupa României, unul dintre obiective

Pe lângă campionat, ACS Poli va avea de disputat partide și în Cupa României, competiție care anul trecut nu a fost tratată cu atât de mare importanță de către echipa de pe Bega. „Cupa României este o competiție importantă pentru mine și va reprezenta un obiectiv calificarea cât mai departe. Vă asigur că va fi tratată cu maximă importanță”, a precizat Dan Alexa.

De asemenea el a vorbit și despre începutul de campionat, pe care-l consideră unul „de foc”: „În primele cinci etape vom juca pe terenul echipelor pe care eu le consider printre contracandidatele la promovare, Mioveni, Râmnicu Vâlcea, iar mai apoi Metalul Reșița. Îmi doresc să obținem cât mai multe puncte, ideal ar fi maximum. O altă echipă cu care ne vom lupta la promovare este Olimpia Satu Mare”.

În ciuda faptului că numărul mare de jucători face să fie puțin mai grea munca la capitolul omogenizare, Dan Alexa se arată optimist în momentul de față. „Avem o echipă foarte bună, care trebuie să crească foarte mult pe parcurs. Cred că lotul e mai bun și decât cel de care am avut parte în Liga I. Nu vreau să renunțăm la nimeni care a fost în perioada de pregătire la noi, nu e normal”, a mai spus antrenorul lui ACS Poli.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă