ACS Poli a pierdut alți doi jucători importanți. Clubul e bun de plată

ACS Poli a pierdut alți doi jucători importanți.** Clubul e bun de plată

Săptămâna și litigiile pentru ACS Poli, club cu mari restanțe salariale la jucători. Miercuri, alb-violeții au mai rămas fără doi fotbaliști pe care îi mai avea sub contract pentru încă un sezon. Cei în cauză sunt Cătălin Straton și Alin Șeroni, care au depus memorii de săptămâna trecută.

Portarul, respectiv fundașul au depus memorii săptămâna trecută la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF. La primul termen, ambii au primit deja sentințe că sunt liberi de contract și că trebuie să își primească drepturile financiare. O situație diferită față de colegii Alexandru Ciucur, Alexandru Țigănașu și Gabriel Vașvari, care au fost amânați o lună la CNSL până au primit același verdict, la finalul lunii mari. Un semn clar că clubul nu a mai solicitat amânări prin intermediul avocaților.

Cale liberă spre Dunărea Călărași

Ambii jucători sunt doriți, din informațiile noastre, de Dunărea călărași. Echipa lui Dan Alexa a reluat de luni pregătirile pentru primul sezon din istorie în Liga 1. De asemenea, de Straton ar fi interesată și o echipă din Ungaria. Portarul de 28 de ani e cotat la 350.000 de euro pe site-ul transfermarkt.de.

Același site îl evaluează pe Șeroni, fundaș ajuns la 31 de ani, la 200.000 de euro.

Reunirea e luni

ACS Poli Timișoara sună adunarea luni dimineața, cu noul antrenor Ionel Ganea. Seniorii aflați sub contract pe care îi mare are sunt Marius Curileac, Mădălin Smaranda, Bogdan Străuț, Octavian Drăghici sau Cristian Bocșan. Teoretic, ar urma să revină din împrumutul său și Cătălin Doman, care nu a prins multe minute la Dunărea Călărași. În rest, deocamdată, alb-violeții au mulți jucători Under 21.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă