A refuzat SC Bacău și merge la Național Sebiș. Dragoș Huiban trece de la Liga 1 la Liga 3

A refuzat SC Bacău și merge la Național Sebiș.** Dragoș Huiban trece de la Liga 1 la Liga 3

Liber de contract după ce s-a despărțit în această iarnă de ASA Târgu Mureș, Dragoș Huiban a fost foarte aproape să revină în orașul natal, Bacău, însă perioada contractului propus de Sport Club nu i-a convenit mijlocașului ofensiv. Acesta ar fi preferat să semneze pe un an și jumătate cu echipa din Liga 2, cu un an mai puțin față de cât își doreau oficialii băcăuani.

Huiban apucase să joace vinerea trecută pentru SC Bacău în amicalul cu Atletico Vaslui, scor 8-0, și imediat după aceea a pornit pe al drum. Contactat de Național Sebiș, fostul jucător al ASA-ului a acceptat oferta acestora și va juca în retur în Liga 3.

„Am primit referințe excelente din partea lui Adrian Falub, cel care l-a antrenat pe Huiban la Târgu Mureș. Am rămas în relații bune cu fostul antrenor al UTA-ei, iau mereu în calcul sfaturile sale”, a recunoscut, pentru sportarad.ro, Adrian Abrudean, antrenorul grupării de pe malul Crișului Alb.

Jucătorul de 24 de ani a semnat cu sebișenii un contract valabil până în vara anului 2016.

În altă ordine de idei, Abrudean spune că lotul liderului Seriei a IV-a este complet în proporție de 95 la sută după perfectarea transferului juniorului Mădălin Mureșan. „Eventual, în Ungaria ar mai putea ajunge un mijlocaș central. Mâine plecăm cu 22 de jucători în cantonament la Bekes și sunt foarte mulțumit de calitatea băieților pe care îi am la dispoziție”, a mai spus, pentru aceeași sursă, antrenorul formației din Sebiș.

Foto: SC Bacău

Pe aceeași temă