3 jucători noi la U

31 Jul. 2009, 18:48 Bursa transferurilor
3 jucători noi la U

 

Clubul Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu încă trei fotbaliști. Este vorba de atacanții Valentin Lemnaru și Gabriel Teixeira Machado, precum și cu mijlocașul Adrian Popa.

 

Toți cei 3 fotbaliști au fost mai întâi în probe, iar evoluțiile lor l-a mulțumit pe antrenorul șepcilor roșii, Carmelo Palilla.

 

Lemnaru a fost atacantul care a înscris unicul gol pentru U în cel mai important amical al verii, cel cu Al-Hilal. Evoluția foarte bună din amicalul cu saudiții l-au determinat pe antrenor să îl păstreze la echipă. Jucătorul, venit de la Dinamo 2, a evoluat în sezonul precedent la Astra sub formă de împrumut. În această vară a fost oferit de fosta sa echipă și la Dunărea Giurgiu, însă jucătorul a ales să semneze cu U.

Gabriel Teixeira Machado este un tânăr atacant de 19 ani și provine de la școala de fotbal a lui Juventude. În 2008 a fost cumpărat de elvețienii de la Grasshoppers Zurich pentru care a evoluat în 19 partide și a marcat un gol. Din iarnă a fost împrumutat la FC Stade Nyonnais, în Liga a II-a din Elveția.

 

 

Al treilea jucător, Adrian Popa, a împlinit recent 21 de ani. În cariera sa a mai evoluat si pentru Buftea, de unde a fost cumpărat de către FC Timișoara.

 

Articol scris de Fechită Bogdan Andrei
 

31 Jul. 2009, 18:48 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă