27 de jucători au fost testați de FCM! „7 dintre ei ne interesează”

05 Jul. 2012, 16:12 Bursa transferurilor
27 de jucători au fost testați de FCM!**

Jucătorii aflați în probe la echipa din Liga II de fotbal FCM Târgu-Mureș au susținut miercuri primul trial. Sub privirile directorului tehnic, Sandu Tăbârcă, și a antrenorului secund Darius Miclea, cei 27 de jucători au fost împărțiți în două echipe care s-au confruntat pe parcursul a două reprize a câte 30 de minute. Prima repriză a fost dominată de cei în portocaliu, care au condus de două ori în fața „albaștrilor”.

Scorul la pauză a fost 2-1 în favoarea lor, după o repriză cu puține faze de poartă. După o pauză de 10 minute, partea a doua a debutat tot cu dominarea „portocaliilor”. După ce aceștia au ratat câteva ocazii clare de gol, multe parate de portar, și-au majorat diferența la o centrare pe jos, deviată de acesta, pe sub el în poartă. După acea fază, „albaștrii” au controlat jocul până la final, reușind să întoarcă rezultatul, învingând cu 4-3. Jocul a avut unele momente de joc alert, cu reușite individuale, dar și greșeli din partea celor care aspiră să facă parte din lotul FC Municipal.

Veniți din mai multe zone ale țării, de la echipe retrogradate, sau aflați la final de contract, s-a simțit starea de încordare din partea unora dintre jucătorii care voiau să-și etaleze calitățile. „În atenția conducerii se află deocamdată un număr de aproximativ șapte jucători, dar nu putem încă să ne pronunțăm încă asupra numelui acestora. După jocul de sâmbătă se va putea lua o decizie în privința celor care vor rămâne”, a declarat directorul general al clubului, Anton Heleșteanu.

O selecționată a acestora va da piept cu cei rămași în lotul ex-divizionarei A, într-un meci „Probabili”-„Speranțe”. Acesta se va disputa sâmbătă, de la ora 10. După acest al doilea test se va decide care jucători vor rămâne în lot.

Articol scris de Mihai VEREȘ

05 Jul. 2012, 16:12 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă