12 fotbaliști de la Sporting se află în discuții cu Rapid!

12 fotbaliști de la Sporting** se află în discuții cu Rapid!

Gruparea suceveană de Liga a III-a, Sporting, își va relua pregătirile miercuri, la ora 17.00, cu două săptămâni înaintea primul meci oficial al sezonului, contând pentru Turul al doilea al Cupei României la fotbal, programat pentru data de 31 iulie.

La reunirea lotului sunt așteptați toți fotbaliștii aflați sub contract cu formația pregătită de Mihai Guriță, inclusiv cei 12 jucători care au șanse mari să fie cedați la concitadina Rapid, este vorba de portarii Pascal și Butnariu, fundașii Ferariu, Kuruc (foto), Bîgu, Pantea și Vitu, mijlocașii Căinari, Apetri, Stănescu și Azaharioaei, precum și atacantul Nechitoaia.

„Zilele acestea au avut loc mai multe întâlniri între conducătorii cluburilor Rapid și Sporting, în care noi ne-am exprimat disponibilitatea de a le pune la dispoziție orice fotbalist doresc pentru a-și completa lotul în vederea noului sezon al Ligii secunde. S-a întocmit așadar o listă cu 12 fotbaliști, care urmează să poarte discuții individuale cu oficialii Rapidului în vederea trecerii lor în tabăra alb-vișinie. Așteptăm să se încheie cât mai repede aceste negocieri, pentru a ști exact pe cine ne bazăm în continuare”, a declarat managerul CS Sporting, Ciprian Anton.

În condițiile în care vor pierde cei mai buni fotbaliști, alb-verzii sunt deciși pornească o reconstrucție masivă a lotului. „Vom pleca la un nou drum, cu tineri fotbaliști născuți în tre anii 1993 și 1995. Sunt sigur că în maxim un an vom mai forma 2-3 jucători buni capabili să facă pasul spre eșalonul secund”, a precizat Anton.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă