Bucurie mare la CSM Reșița după victoria cu Concordia Chiajna! Reacția președintelui Cristian Bobar

Andrei PASCU 24 Sep. 2023, 15:10 Liga 2

E bucurie mare în tabăra echipei CSM Reșița, după victoria surprinzătoare cu Concordia Chiajna, scor 3-2. A fost un meci spectaculos, cu răsturnări de scor, care i-a consumat chiar și pe conducătorii aflați în tribunele stadionului din Valea Domanului.

Cristian Bobar, președintele echipei CSM Reșița, a declarat la final că ar fi fost mulțumit și cu un rezultat de egalitate, dacă ar fi fost întrebat în timpul duelului.

Bucurie mare la CSM Reșița după victoria cu Concordia Chiajna

CSM Reșița a avut în față, poate, echipa care pe hârtie e principala favorită la promovarea în SuperLiga României, dar a luptat până la final și a reușit să ia toate punctele puse în joc. Cristian Bobar i-a felicitat pe jucători și pe antrenorul Flaviu Stoican, precizând că e un succes foarte important.

Pe lângă acest detaliu, al victoriei în sine, CSM Reșița a trimis pe teren și câțiva tineri, una din politicile clubului, după promovarea în Liga 2 din vara trecută, fiind aceea al utilizării celor mai buni jucători din propria pepinieră.

Nu pot să fiu ipocrit, mă bucuram și dacă era egal. După finalul partidei, la victorie, nu ne-am mai gândit la nimic. A fost însă un meci greu, ne așteptam, chiar dacă am deschis scorul, pentru că echipa din Chiajna e una bună, o echipă cu jucători experimentați, felicit jucătorii din acest motiv, dar și pe Flavius.

Au intrat copii de 19, 20 de ani la schimbări, au alergat și iată că am câștigat, aveam nevoie ca de aer de aceste puncte”, a spus Cristian Bobar la Metropola TV.

Desfășurare nebună de meci în CSM Reșița – Concordia Chiajna, scor 3-2

Reșițenii lui Flavius Stoican au condus, au fost conduși, iar golurile care le-au pus trei puncte în clasament au venit în minutele de prelungire. Formația gazdă a deschis scorul încă din minutul 14, atunci când Andrei Burlacu a punctat cu un șut din careu.

Însă, înainte de pauză, în minutul 38, Concordia Chiajna a restabilit egalitatea, 1-1, scor cu care s-a terminat și prima parte, în urma reușitei lui Romario Moise, unul din multele nume importante pe care ilfovenii le au în lot, dar se pare că nici în rezultatele din acest sezon nu se reflectă investițiile importante în salarii.

Oaspeții păreau că și-au reglat evoluția din prima repriză și că se vor impune în Valea Domanului, în urma golului semnat de Adrian Bălan, în minutul 72, doar că echipa din Reșița a continuat să atace și a sperat la cel puțin un punct. Nu a luat doar un punct, ci pe toate trei, marcând de două ori în minutele adiționale, prin Alin Dudea, în minutul 90+2, și Ciprian Rus, în minutul 90+7.

Deși CSM Reșița are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, fanii sunt pretențioși după cum a declarat Cristian Bobar.

La Reșița nu este liniște, suporterii vor mai mult, au fost dezamăgiți când eram conduși, când am marcat golurile doi și trei am fost apoi susținuți. Vrem să creștem jucători, e un obiectiv să rămânem în Liga 2.

Noi am făcut un meci bun și etapa trecută, la Corvinul, și cred că meritam un punct, dar fotbalul e fotbal, asta e. Acum suntem bucuroși, așteptăm următorul meci, trebuie să creștem”, a mai afirmat conducătorul.

CSM Reșița, aproape de top 10 în Liga 2

CSM Reșița a ajuns la 8 puncte în clasamentul Ligii 2 și este pe locul 13, dar riscă să fie întrecută de câteva echipe până la finalul etapei. O singură formație mai are 8 puncte până acum, chiar Concordia Chiajna, care e însă pe locul 12 pentru că are un golaveraj mai bun.

Peste o săptămână, în runda a 8-a din Liga 2, bănățenii au meci în deplasare cu Viitorul Pandurii (locul 10, 10 puncte), echipă pregătită în trecut de Flavius Stoican și care în această rundă a 7-a a trecut de Corvinul Hunedoara, scor 2-1.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-primul-succes-in-liga-2-2-1-cu-csm-ceahlaul-19286063

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-pierde-dupa-472-de-zile-cu-viitorul-pandurii-antrenorul-florin-maxim-spune-ca-era-constient-ca-invincibilitatea-nu-poate-dura-mult-dupa-promovarea-in-liga-2-pana-la-urma-trebuia-s-19286053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-unirea-slobozia-penultimul-meci-in-etapa-a-7-a-a-ligii-2-19286010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-1-0-cu-fk-miercurea-ciuc-in-etapa-a-7-a-de-liga-2-19285988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-toate-meciurile-programate-sambata-sapte-la-numar-incep-la-ora-1100-19285779

Andrei PASCU 24 Sep. 2023, 15:10 Liga 2
Pe aceeași temă