Bogdan Chipirliu, ”nașul” lui Dinamo! Atacantul Stelei, o nouă seară de grație și goluri contra rivalei: ”Îmi plac aceste meciuri”. Schimb de replici cu Ovidiu Burcă

Răzvan STÎNGĂ 18 Apr. 2023, 21:42 Liga 2

Steaua a ieșit și în play-off învingătoare contra lui Dinamo, după succesul din sezonul regular. Marți, a trecut cu 2-0 în disputa din Ghencea și a revenit pe locul 1, devansând Poli Iași. Ambele reușite ale partidei au fost marcate de Bogdan Chipirliu.

Chipirliu a fost din nou omul decisiv pentru Steaua, el marcând și în confruntarea din sezonul regular. Acum a semnat ambele goluri, în prima repriză, și a fost omul derby-ului Steaua – Dinamo.

Bogdan Chipirliu, atacantul echipei Steaua, ”nașul” lui Dinamo!

La interviuri, atacantul echipei din Ghencea a vorbit despre cum s-a simțit din teren victoria, dar și despre anumite contre care au fost la finalul partidei, după ultimul fluier al arbitrului George Găman. A primit un cot în cap de la un adversar, dar a avut un schimb de replici și cu antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă.

A fost un meci dificil, ne bucurăm că am câștigat, pentru că după această victorie am trecut iar pe primul loc, acolo unde am fost pentru aproape întreg sezonul. După părerea mea, merităm să fim pe locul 1. Îmi plac astfel de meciuri, a fost o atmosferă frumoasă pe stadion, publicul ne-a împins de la spate și dedicăm victoria fanilor.

(N.r. – Despre faza penalty-ului, în care a fost faultat de Răzvan Patriche) Am trecut pe lângă el, am oprit mingea, iar el mi-a dat cu piciorul în gambă.

(N.r. – Despre un schimb de replici cu Ovidiu Burcă, la finalul partidei) A început să strige, am primit și un cot în cap. Nu mi se pare normal!”, a spus Bogdan Chipirliu la microfonul Digi Sport.

Steaua a revenit pe locul 1 în play-off, după victoria cu Dinamo!

Steaua a terminat sezonul regular pe locul 1 în Liga 2 și a continuat să fie lider și după startul play-off-ului, după prima etapă. Avea 43 de puncte, acumulate în urma a 13 victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, depășind locul 2, Poli Iași, la golaveraj, și având șapte puncte peste locul 3, SC Oțelul.

După etapa a 4-a, după derby-ul cu Dinamo, Steaua a revenit pe locul 1, cu 47 de puncte, cu un punct peste locul 2, Poli Iași. În grupa pentru promovare, echipa lui Daniel Oprița a mai înregistrat o victorie, 3-0 cu Unirea Dej pe teren propriu, un eșec, 2-3 cu SC Oțelul în deplasare, și un egal, 2-2 cu Poli Iași, acasă.

În runda a 5-a, după victoria cu ”câinii”, Steaua va merge pe terenul formației Gloria Buzău.

După cum am spus la fiecare interviu, noi suntem pregătiți să jucăm în prima ligă, dacă vom promova. Acum, că am primit această veste (n.r. – că Steaua poate primi dreptul legal de a evolua în prima divizie), pot spune că suntem mai motivați, există un gram de speranță”, a spus Chipirliu despre posibilitatea ca Steaua să promoveze din acest sezon în SuperLigă.

Foto: Mihai Pop / ProSport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-dinamo-se-joaca-de-la-ora-1900-in-ghencea-unde-se-asteapta-sa-se-bata-recordul-de-spectatori-din-acest-sezon-cu-o-victorie-militarii-redevin-lideri-19267064

https://liga2.prosport.ro/seria-1/spectacol-in-tribune-la-steaua-dinamo-19267233

https://liga2.prosport.ro/seria-1/shayon-harrison-s-a-razgandit-atacantul-britanic-si-a-prelungit-contractul-cu-poli-iasi-la-scurt-timp-dupa-ce-anuntase-ca-vrea-sa-plece-19267114

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-gafe-la-poli-timisoara-clubul-si-a-reclamat-la-comisii-jucatori-under-dar-a-pierdut-19267094

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-incidente-intre-suporteri-stelisti-si-dinamovisti-la-stadionul-din-ghencea-jandarmeria-a-intervenit-si-a-comunicat-ce-masuri-a-luat-19267076

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Apr. 2023, 21:42 Liga 2
Pe aceeași temă