Bogdan Andone, pus în gardă înaintea meciului cu CSC Șelimbăr de victoria acesteia din județul Argeș: ”Sunt o echipă puternică de Liga a 2-a.” Mihai Roman spune că știe la ce să se aștepte la Cisnădie

Marius ANGHEL 24 Oct. 2024, 13:05 Liga 2
Bogdan Andone, pus în gardă înaintea meciului cu CSC Șelimbăr de victoria acesteia din județul Argeș: ”Sunt o echipă puternică de Liga a 2-a.” Mihai Roman spune că știe la ce să se aștepte la Cisnădie

CS Comunal Șelimbăr și Campionii FC Argeș joacă în meciul de deschidere a etapei a 11-a a Ligii 2. Partida are loc vineri după-amiază, de la ora 16:00, la Cisnădie, iar din partea trupei argeșene au vorbit, după ce clubul a organizat conferință de presă, cum rar sau spre deloc întâlnești la acest nivel competițional, antrenorul Bogdan Andone și jucătorul Mihai Roman.

Andone vorbește despre trupa sibiană, din partea inferioară a Ligii 2, drept un adversar puternic din campionat.

Roman, în majoritatea timpului mustăcind la întrebările primite, n-a vrut să comenteze ce puncte puternice sau slabe are următorul adversar, după ce a spus că adversarul a fost studiat foarte bine.

Victoria Șelimbărului cu 4-0 la Campulung Muscel îl pune în gardă pe Bogdan Andone: ”Ne va aștepta un joc dificil”

Ambele echipe care se vor întâlni vineri la Cisnădie vin după rezultate pozitive. Șelimbărul a reușit cel mai clar succes al său din acest sezon, 4-0 la nou-promovata AFC Câmpulung Muscel, în timp ce Argeșul a trecut cu 2-1 de Metaloglobus, la Clinceni, și în recenta etapă a învins cu 2-1, acasă, la Mioveni, Chindia.

În contextul în care sibienii s-au impus la scor în fața Muscelului, Andone crede că meciul de la Cisnădie va fi dificil.

”Vin după o victorie în deplasare, 4-0 la Muscelul, așa că cred că ne va aștepta un joc dificil. Important e ca noi să ajungem la ora jocului, concentrați și cu ceea ce avem de făcut în timpul jocului 100 la sută în cap, ca să obținem victoria”, a spus antrenorul Argeșului, care nu a avut prea mult ”material” pentru a-și urmări adversarul din această etapă: ”Nu am reușit să văd foarte mult, pentru că nu au foarte multe jocuri televizate, doar din ce am reușit să găsesc. Sunt o echipă puternică de Liga a 2-a, o echipă care are doi-trei jucători pe faza de atac foarte periculoși, Babic, ex Hermannstadt, sau Hernando, jucători de calitate, jucători care au și marcat la ultimul joc. Dar, cum am spus, noi trebuie să ajungem bine la ora jocului și să încercăm să ne impunem și să facem ceea ce ne dorim.”

Andone încă reglează lucruri la CFC Argeș: ”Trebuie să le punem la punct ca să ajungem la un ritm de joc bun”

Cu două victorii consecutive în trei meciuri de când a fost instalat ca antrenor la trupa piteșteană, Bogdan Andone spune că echipa sa nu are liniște, fiindcă e de părere că încă are nevoie de multe lucruri de pus la punct.

”Nu pot să spun că e mai multă liniște, e o concentrare, o implicare, să spun așa. Băieții sunt preocupați, s-au antrenat foarte bine. Încercăm să reglăm lucrurile. Mai sunt multe lucruri pe care trebuie să le punem la punct ca să ajungem la un ritm de joc bun, la o consistență în joc mai bună. Trebuie să finalizăm mult mai bine acțiunile și situațiile de gol pe care ni le creăm. La fel, trebuie să fim mai atenți pe faza de apărare, pentru că am primit goluri, din punctul meu de vedere, destul de ușor. Așa că chiar dacă venim după două jocuri bune, cu două victorii, mai avem mult de muncă și trebuie să facem lucrurile pas cu pas, iar următorul nostru target (n.r. – țintă, în limba română) e meciul de la Șelimbăr”, a transmis Andone, care a fost întrebat și despre moralul jucătorilor săi: ”Moralul echipei e bun, dar urmează un nou joc, important, în deplasare, în care să ne capacităm cu toții, atât stafful, cât și jucătorii, oamenii din jurul clubului, să abordăm meciul cu concentrare și seriozitate maximă. Cum am spus-o, la fiecare meci ne propunem victoria și vom face tot ce ține de noi să încercăm să câștigăm jocul.”

Argeșul e la un punct de play-off, Andone e adeptul pașilor mici: ”Nu vreau să ne facem planuri”

După anularea rezultatelor celor de la Viitorul Pandurii, în urma excluderii din campionat pentru două neprezentări, Campionii FC Argeș a urcat un loc în clasament, de pe 10 pe 9, cu 15 puncte, atâtea câte a și obținut pe teren până acum, dar de această dată este la egalitate cu CSM Slatina, situată pe locul 8, după ce a căzut de pe locul 5, ca urmare a pierderii punctelor obținute cu gorjenii.

CFC Argeș este la doar un punct în spatele ultimelor două poziții calificabile în play-off, ocupate de Metaloglobus și FC Voluntari, iar Andone spune că nu este o presiune în privința rezultatelor pe echipa sa.

”Nu. Și nu mă gândesc decât la următorul joc. Tot timpul încercăm să pregătim jocul care urmează. E cel mai important. Nu vreau să ne facem planuri, că ne trebuie trei meciuri cu trei victorii, sau șapte puncte. Nu. Trebuie să câștigăm jocul următor, facem tot posibilul să-l câștigăm, iar apoi, la fel, săptămâna următoare. Nu trebuie să ne gândim că dacă facem patru punte, sau șase, sau nouă, sau așa, vom fi în primele șase. Important e să câștigăm meciul, să mai facem un pas spre ceea ce ne dorim, primele șase locuri, în momentul de față, iar apoi, săptămâna viitoare, vom avea timp să pregătim și meciul cu Ungheni”, a declarat Andone.

Pentru partida cu Șelimbăr vor lipsi, probabil, Ghiocel și Borța: ”Au fost ceva probleme cu mici accidentări, să spun așa. Vedem care e situația și lui Ghiocel, fiindcă abia ieri a făcut un RMN. Așteptăm rezultatul, să vedem care e situația lui. E puțin probabil să fie apt pentru meciul de la Șelimbăr. În rest, sper să nu fie probleme mari. Borța a avut o intervenție chirurgicală și vedem, sper să intre astăzi în programul echipei. În mare parte, toți ceilalți jucători sunt apți pentru joc.”

Mihai Roman, înaintea meciului cu CSC Șelimbăr: ”I-am studiat foarte bine și știm la ce să ne așteptăm de la acest meci”

La conferința de presă de dinaintea partidei cu CSC Șelimbăr a participat și atacantul Mihai Roman, achiziționat după debutul sezonului și care în șapte meciuri disputate în zece etape a marcat de două ori, ultima dată chiar reușita care a decis partida trecută, 2-1 cu Chindia.

El își dorește ca seria de victorii să continue și după această deplasare.

”Atmosfera este bună. Venim după două meciuri câștigate, după două meciuri consistente, în care echipa a arătat foarte bine. Sper să menținem această linie și să reușim să câștigăm și următorul meci, pentru că asta ne propunem. Pentru asta ne pregătim, venim în fiecare zi la antrenament și sper să urmeze și a treia victorie.

I-am studiat, dar nu vreau să vorbesc despre atuuri sau slăbiciuni, pentru că fiecare echipă are și puncte forte și puncte slabe. I-am studiat foarte bine și știm la ce să ne așteptăm de la acest meci.

Nu știu dacă va fi, neapărat, un meci pe contre. Vom vedea la ora meciului ce va fi. Noi sperăm să controlăm meciul, să facem un joc la fel de bun, la fel de consistent, să fim mai concentrați în fața porții și să rezolvăm meciul mai repede”, a comentat Mihai Roman.

Vladimir Nagy arbitrează CSC Șelimbăr – CFC Argeș

În clasamentul actual al Ligii 2, rămas cu 21 de echipe și cu rezultatele celor de la Viitorul Pandurii anulate, CSC Șelimbăr ocupă locul 15, cu 9 puncte acumulate în nouă meciuri, iar Campionii FC Argeș se află pe locul 9, cu 15 puncte strânse în zece partide.

Meciul lor direct are loc vineri, de la ora 16:00, pe stadionul Măgura din Cisnădie.

Este mai mult de o zi rămasă până la jos, dar CCA a publicat deja brigada de arbitri care va conduce partida de debut a etapei a 11-a a Ligii 2.

Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba) este arbitrul central, iar Florin Iftode (Târgu Bujor – Galaţi) și Cristi Daniel Ichim (Brăila) sunt arbitrii asistenți. Rezervă este Adelin Pavel (Osica de Jos – Olt). Observator de arbitri este Ştefan Szilaghi (Satu Mare), iar delegat de joc este Romeo Malac (Timişoara).

Declarații Bogdan Andone și Mihai Roman înainte de CSC Șelimbăr – Campinii FC Argeș:

Foto și video: Campionii FC Argeș

Marius ANGHEL 24 Oct. 2024, 13:05 Liga 2
Pe aceeași temă