Bogdan Andone, încrezător înaintea partidei cu Chindia. Antrenorul Argeșului, conferință de presă: ”Jucătorii vor ajunge la ritmul pe care îl dorim”

Andrei PASCU 17 Oct. 2024, 17:35 Liga 2
Bogdan Andone, încrezător înaintea partidei cu Chindia. Antrenorul Argeșului, conferință de presă: ”Jucătorii vor ajunge la ritmul pe care îl dorim”

Duelul CFC Argeș – Chindia Târgoviște se joacă vineri, de la ora 16:30, în etapa a 10-a din Liga 2. Partida, care va fi în format live-text pe Liga2.ro, a fost prefațată de Bogdan Andone, noul ”principal” al piteștenilor, care până acum a condus doar două meciuri în campionat, cu Corvinul Hunedoara, pierdut, și cu Metaloglobus, câștigat.

Antrenorul Argeșului își dorește trei puncte care să îi urce echipa în clasament la finalul rundei, având chiar șansa să treacă de mijlocul clasamentului, să fie în jumătate superioară.

Bogdan Andone, încrezător înaintea partidei cu Chindia

La conferința de presă, Bogdan Andone a fost ceva mai prudent în declarații și a fost destul de serios, precizând faptul că echipa din Târgoviște are fotbaliști cu experiență, care pot crea probleme Argeșului.

Echipa din Pitești este în căutarea unei noi victorii, în ultimele cinci etape de Liga 2 bifând două remize, 0-0 cu CSM Slatina și 1-1 cu CS Mioveni, două victorii, 3-2 cu Concordia Chiajna și 2-1 cu Metaloglobus, și un eșec, 0-1 cu Corvinul Hunedoara.

Teoretic, echipele încep cu șanse egale, pentru că ambele au același punctaj, 12, fiind pe locul 11, Chindia, și locul 13, Campionii FC Argeș.

Campionii FC Argeș vine după o victorie cu Metaloglobus

Bogdan Andone speră că această partidă va aduce un plus la mentalul jucătorilor săi, să intre cu încredere pe teren și cu gândul că pot bifa un succes contra târgoviștenilor.

Un nou meci, un nou meci important, așa cum sunt toate în această perioadă. E important să avem atitudine bună, continuitate în joc și rezultat, venim după o victorie importantă, cu un adversar dificil. Am avut două săptămâni cu antrenamente intense, cred că jucătorii își revin la un ritm pe care ni-l dorim.

Aștept cu optimism partida și cred că, dacă vom face ce am pregătit, vom câștiga! Pauza de pregătire a fost bună, intensă, am avut și amicalul în care am folosit tot lotul, dar și câțiva copii de la academie. Suntem în efectiv complet și sunt mulțumit de săptămânile de pregătire.

(N.r. – Despre pauza competițională) Ne-a ajutat pauza, am petrecut alături de echipă săptămânile, am avut discuții individuale, de echipă, am încercat să mai discutăm lucruri, ceea ce îmi doresc eu de la ei, ceea ce trebuie să facem ca echipă. Jucătorii vor înțelege, dar e nevoie de timp, să se închege echipa, jucătorii să se simtă între ei. (…)

(N.r. – Despre indisponibilități) Mai avem jucători care revin după accidentări, nu sunt sută la sută fizic. Mai durează o săptămână – două până când vor fi bine, Petrescu, Takayuki… vom vedea cum vom aborda meciul cu Chindia.

(N.r. – Despre atuurile Chindiei) E o echipă care are jucători cu calitate, ca Florea, cu care am lucrat. Chiar dacă are o vârstă, e un atacant foarte bun, mai sunt Pesic, Iulian Roșu. Acolo sunt jucători cu realizări în Liga 1, dar trebuie să ne uităm la noi, să fim bine și să facem ce am pregătit. Jucăm acasă și trebuie să câștigăm meciul”, a transmis Bogdan Andone în cadrul conferinței de presă.

Campionii FC Argeș are 12 puncte acumulate în nouă meciuri și se află pe locul 13, depășind următoarea clasată, FC Bihor Oradea, cu un punct. Deasupra piteștenilor se află Metalul Buzău și Chindia, ambele cu golaveraj superior.

Conferința de presă organizată de CFC Argeș înaintea partidei cu Chindia:

Foto: Gică Flușter / Sport Pictures
Video: CFC Argeș

Andrei PASCU 17 Oct. 2024, 17:35 Liga 2
Pe aceeași temă