Bobe nu-și face griji că Gloria ar putea rata play-off-ul: „Puteam și mai mult, chiar termina în primele trei”

Marius ANGHEL 20 Dec. 2014, 14:28 Liga 2
Bobe nu-și face griji că Gloria ar putea rata play-off-ul:**

Gloria Buzău a încheiat anul 2014 pe locul 4 în clasamentul Seriei I a Ligii a 2-a. Cu un parcurs aproape perfect pe teren propriu, echipa antrenată de Viorel Ion mai are de demonstrat în jocurile din deplasare dacă vrea să fie un adversar de temut. Pe cât de bine joacă „acasă”, pe atât de prost o face „afară”. Totuși, cele 25 de puncte acumulate în mare parte în urma meciurilor desfășurate în Crâng i-a făcut pe buzoieni să ierneze pe un loc ce le asigură liniște în această pauză, la patru puncte peste prima formație ce va merge la play-out.

Despre parcursul Gloriei în această primă parte a sezonului a vorbit mijlocașul Gabriel Bobe. Într-un interviu acordat ziarului Șansa buzoiană, jucătorul ce ocupă unul dintre locurile de sub 21 de ani din primul „11” crede că el și coechipierii săi nu au de ce să-și facă griji că ar putea rata prezența în play-off, ba chiar ar putea urca în clasament, acolo unde au de recuperat șase puncte față de ocupantele locurilor 2 și 3 deținute acum de Rapid CFR Suceava și Academica Argeș. Primul loc este la o distanță aproape imposibilă de remontat, 13 puncte.

„Eu cred că puteam și mai mult, nu numai locul 4, avem o echipă foarte bună și putem termina chiar în primele trei! Sper ca în partea a doua a campionatului să batem în mai multe meciuri și să ajungem în primele trei locuri. Deocamdată, însă, e bun și locul 4! La ce echipă avem, nu cred că putem rata prezența în play-off. Sunt echipe mult mai slabe decât noi. Avem un lot superior multora”, a spus Bobe.

Titularizat în 10 dintre cele 16 partide disputate până acum de Gloria în acest sezon, Gabriel Bobe a reușit să înscrie de două ori, ambele goluri fiind în jocurile cu ACS Berceni, 2-4 în Ilfov și 7-1 în Crâng. La finalul celui de-al doilea meci, mijlocașul a trăit momente la care fiecare fotbalist visează. Suporterii i-au scandat numele și l-au aplaudat pentru evoluția bună. „Îi respect foarte mult pe fanii noștri pentru că ne susțin de fiecare dată și sper în continuare să vină în număr și mai mare decât au fost până acum”, s-a rezumat mijlocașul să spună.

Regretă punctele pierdute la Bacău și Balotești

Întrebat dacă ar putea să schimbe evoluția unui rezultat în cele 16 etape scurse până acum ce alegere ar face, Bobe nu s-a rezumat numai la unul, ci a vorbit despre două meciuri unde Gloria a pierdut puncte importante. Tânărul jucător nu s-a ferit să spună cât de ușor a cedat echipa sa puncte în deplasare.

„Clar la Bacău! Eu nu am jucat acolo, dar am înțeles că băieții au jucat foarte bine, au dominat prima repriză, au avut 1-0 la pauză și au ratat vreo 2-3 ocazii de gol foarte mari. Poate dacă am fi bătut în acel meci, am fi fost și mai aproape de primele trei poziții. Dar și la Balotești scorul mi s-a părut nemeritat, am dominat, am jucat bine, am avut mai multe ocazii decât ei, am fi putut să scoatem un rezultat pozitiv și acolo”, a fost alegerea lui Bobe.

La Bacău, Gloria a condus cu 1-0 la pauză, însă în final a pierdut cu 1-3, în timp ce la Balotești a cedat cu 0-3.

8 victorii, 1 egal și 7 înfrângeri are acumulate Gloria Buzău în acest sezon de Liga 2

Marius ANGHEL 20 Dec. 2014, 14:28 Liga 2
Pe aceeași temă