„Bălan e curtat de multe echipe din Liga I”

10 Jan. 2009, 14:06 Liga 2
„Bălan e curtat de multe echipe din Liga I

Mijlocașul Sportului, Tiberiu Bălan este unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga a II-a. Împrumutat în tur la Unirea Urziceni, Bălan e ofertat de multe formații din Liga I.

 


"Noi nu negociem acum cu Unirea Urziceni. Tibi și-a exprimat dorința de a fi transferat definitiv la o echipă din țară sau din afară, dar dacă nu se va perfecta o asemenea mutare, atunci putem discuta despre împrumutul său la Unirea pînă în vară. Cei de la Urziceni au fost corecți cu noi pînă acum, iar dorința jucătorului contează destul de mult, pentru că nu mai vorbim de un fotbalist de 20-21 de ani"
, a spus președintele Sportului, Vasile Șiman, la o emisiune TV.

 

Apoi, Șiman a completat: "Bălan este dorit și de alte echipe din Liga 1, nu are rost să dau nume acum. Nu am primit însă nici o ofertă, valoarea de piață a jucătorilor de la noi este relativă. Dacă Szekely a jucat 15 meciuri în Liga 1 și s-au plătit pe el 1,5 milioane de euro, orice sumă poate intra în discuție pentru orice jucător. Nimic nu e scump, nimic nu e ieftin în România, noi așteptăm doar o ofertă pentru Bălan. Repet, se poate discuta de o rămînere pînă în vară la Urziceni doar dacă nu se face vreun transfer definitiv al jucătorului în această iarnă".

10 Jan. 2009, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă