Băcăuanii i-au pus și ei gând rău celei mai slabe echipe din play-off. „E clar că un alt rezultat decât victoria nu ne-ar prii”

Marius ANGHEL 28 Apr. 2016, 12:35 Liga 2
Băcăuanii i-au pus și ei gând rău celei mai slabe echipe din play-off.**

După un debut în play-off cu victorii în fața Rapidului și Brăilei, două echipe împotriva cărora nu obținuse niciun punct în sezonul regulat, și o remiză înregistrată cu FC Clinceni după ce a fost condusă cu două goluri, SC Bacău a suferit apoi primul eșec în acest turneu, pierzând la Călărași cu 0-2. Jucătorii lui Cristian Popovici sunt în ușoară scădere de formă, însă vineri au ocazia să se replieze în fața celei mai slabe echipe din play-off. Băcăuanii primesc vizita Farului, grupare care în ultimele patru jocuri n-a obținut niciun punct și are un golaveraj dezastruos, 2-14.

Cristi Popovici crede că încărcătura meciului cu Farul este dată de rezultatele înregistrate de cele două echipe în play-off. „O victorie a noastră ar putea părea una normal. Farul a pierdut toate jocurile disputate până acum, a primit multe goluri, în timp ce noi avem o singură înfrângere. E clar că un alt rezultat decât victoria nu ne-ar prii, mai ales că meciul se dispută și în preajma sărbătorilor”, a declarat antrenorul Sport Clubului pentru site-ul oficial al clubului băcăuan, acesta spunând și că pentru acest joc are tot lotul la dispoziție.

Meciul dintre SC Bacău și Farul Constanța, ce contează pentru etapa a 5-a a play-off-ului, se dispută vineri, de la ora 17:00, pe stadionul Letea. Înainte desfășurării acestei runde, băcăuanii sunt pe locul 5, cu 22 de puncte, iar Farul e pe 6, cu 19 puncte.

Marius ANGHEL 28 Apr. 2016, 12:35 Liga 2
Pe aceeași temă