„Aveți tot dreptul să criticați echipa, jucătorii și stafful tehnic”. Olimpia speră să își întrerupă seria neagră cu o victorie cu ASU Poli

Marius ANGHEL 28 Apr. 2017, 15:32 Liga 2

Cu înfrângerea de la Șiria, 0-2 cu UTA Bătrâna Doamnă, Olimpia Satu Mare a înregistrat a șasea partidă desfășurată pe teren în care pierde consecutiv și a șaptea în care nu câștigă. Echipa lui Bogdan Andone speră ca sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, în etapa a 32-a a Ligii 2, să rupă în sfârșit această serie negativă. La Satu Mare vine încă un adversar în formă în ultimele meciuri, ASU Poli, care le-a dat o replică bună atât celor de Sepsi OSK (1-2), cât și liderului Juventus (2-1).

Andone își asumă toate rezultatele negative obținute până acum. „Aveți tot dreptul să criticați echipa, jucătorii și stafful tehnic pentru că noi ne antrenăm, noi pregătim meciul, noi îl jucăm. Din păcate, trecem printr-o perioadă neagră ca rezultate, ceea ce nu am pățit niciodată în cariera mea, dar toate problemele și responsabilitatea rezultatelor este a mea, a staff-ului meu și a jucătorilor”, a declarat Andone în startul conferinței de presă susținute astăzi.

Antrenorul Olimpiei spune că încearcă să le ridice moralul elevilor săi. „Sunt convins că mâine, dacă se vor capacita, vor face un meci bun. Îmi doresc să marcăm noi primii, pentru prima dată în acest retur și să gestionăm jocul cum ne dorim. Ne așteaptă un meci foarte important, nu va fi deloc ușor, Timișoara are echipă tânără și arțăgoasă”, a mai spus Bogdan Andone, citat de Satu Mare online.

„Suntem într-o situație dificilă pentru că nu am mai câștigat de atâtea meciuri. Sperăm ca mâine să reușim să ne strângem puțin, pentru că și pentru noi este greu, e și imaginea noastră la mijloc. Vom strânge rândurile și trebuie să câștigăm neapărat”, a declarat și portarul Marius Șuta.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, Timișoara e o echipă care pune multe probleme. Așteptăm să câștigăm să ne ridice moralul și sunt sigur că dacă vom obține victoria vom avea doar rezultate bune în următoarele etape”, a spus și fundașul Florin Mureșan.

Înaintea etapei a 32-a, Olimpia Satu Mare e pe locul 7, cu 44 de puncte, iar ASU Poli e pe locul 14, cu 30 de puncte.

În meciul tur, desfășurat la Timișoara, ASU Poli și Olimpia au remizat, scor 1-1, după golurile lui Silviu Pană (3), pentru sătmăreni, respectiv Mădălin Stancu (51), pentru alb-violeți.

Marius ANGHEL 28 Apr. 2017, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă