„Avem nevoie de puncte. Nu ne mai gândim la locurile 1, 2 sau 3, pentru a nu mai pune o presiune în plus pe jucători.” Ce spune Pelici înaintea meciului cu ASU

Marius ANGHEL 16 Mar. 2017, 19:27 Liga 2

După înfrângerea de pe teren propriu cu UTA Bătrâna Doamnă (0-2), CS Mioveni vrea să-și refacă moralul la finalul acestei săptămâni cu o victorie la Timișoara, cu ASU Poli. Răniți în orgoliu, argeșenii întâlnesc sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul Știința, pe alb-violeții care runda trecută au scăpat de emoțiile retrogradării după victoria cu „lanterna roșie”.

Doar un succes cu bănățenii ține CS Mioveni în continuare în lupta pentru promovare. „Ne așteaptă un meci important, la fel ca toate celelalte partide ce mai sunt de jucat. Va fi o atmosferă frumoasă, cu suporteri care vin în număr mare să își susțină echipa favorită. Noi mergem să recuperăm punctele pierdute în partidele anterioare. Sperăm să repetăm jocurile bune făcute până acum, pentru că echipa a jucat. Să ne creăm situații de gol din nou și să înscriem pentru punctele puse în joc, pentru că avem nevoie de puncte. O vom lua meci cu meci și vom vedea la final ce va fi și ce am realizat. Nu ne mai gândim la locurile 1, 2 sau 3, pentru a nu mai pune o presiune în plus pe jucători și pe echipă. O vom lua încet-încet, meci cu meci. Timișoara este o echipă schimbată față de tur, iar dacă ne gândim la punctele luate de ei și noi în acest miniretur, ei au 5 puncte cu jocuri, iar noi avem 4 puncte fără jocuri. Și ei vor să recupereze din punctele pierdute în tur, iar acum eu cred că stau liniștiți în clasament și nu se mai pune problema să retrogradeze, mai ales după ce au învins în meci direct pe Metalul Reșița. Sper să fie un meci frumos”, a spus, citat de csmioveni.ro, antrenorul Alexandru Pelici, care nu va conta pe Eduard Stoica și Ionuț Mîrzeanu, accidentați la genunchi, și pe Robert Boboc și Costinel Gugu, suspendați.

În tur, CS Mioveni a câștigat cu 3-0 întâlnirea cu ASU Poli după un meci controlat în totalitate de argeșeni, iar acum trupa bănățeană pregătită de Sorin Brîndescu speră să arate cu totul altfel.

Marius ANGHEL 16 Mar. 2017, 19:27 Liga 2
Pe aceeași temă