Fanii Rapidului au vandalizat autocarul echipei UTA, în noaptea după ce arădenii au câștigat în ”Groapă” cu Dinamo | VIDEO

Autor: Călin MNERIE Publicat: 29 Sep. 2020, 10:18 Actualizat: 29 Sep. 2020, 12:30 Liga 2

UTA a învins-o pe Dinamo în „Groapă” după 53 de ani, însă fanii altei echipe bucureștene s-au răzbunat pe arădeni. Dimineață, delegația arădeană a avut surpriza să-și găsească autocarul deteriorat chiar în parcarea hotelului „Mirage”, de la Snagov, unde și-au petrecut noaptea după jocul de luni seară.

Autocarul echipei UTA, vandalizat de suporteri ai echipei Rapid

Pe folia cu care este „îmbrăcat” autocarul echipei UTA, persoane necunoscute au scris cu vopsea ”Rapid 1923”, iar o cantitate importantă de vopsea a fost aruncată pe fața și parbrizul mijlocului de transport ce i-a așteptat pe „roș-albi” duminică seara la Aeroportul din Otopeni.

Probabil, delegația „Bătrânei Doamne” va face plângere la Poliția din Capitală pentru acest incident, dar, totodată, șoferul echipei va încerca să curețe măcar parbrizul pentru că vizibilitatea este scăzută și are un drum lung spre casă.

În schimb, jucătorii și antrenorii se vor întoarce după-amiază la Arad tot pe calea aerului, via Timișoara, dar nu înainte de a face un antrenament de recuperare/completare la baza sportivă din Corbeanca.

UTA a produs surpriza aseară, în Șoseaua Ștefan cel Mare, învingând-o pe Dinamo cu 1-0, după reușita din penalty a lui Ioan Hora, din minutul 42.

Răzbunare după incidentele din parcarea stadionului din Arad?

Cel mai probabil, gestul suporterilor echipei Rapid vine ca o reacție la incidentele petrecute la finalul meciului dintre UTA și Rapid din play-off-ul Ligii 2, când, la final, fani ai formației arădene i-au fugărit pe jucătorii lui Dan Alexa, iar asupra antrenorului au sărit la bătaie. S-au îmbărțit câteva îmbrânceli și chiar pumni.

În urma incidentelor de la acel joc, Dan Alexa s-a ales cu o suspendare de un meci și o penalitate de 4540 de lei, iar UTA a primit o amendă de 10.000 de lei.

UTA a fost una dintre echipele în detrimentul cărora Rapid a pierdut în sezonul trecut promovarea în Liga 1. Giuleștenii au încheiat play-off-ul pe locul 6, ultimul, în timp ce arădenii s-au clasat pe locul 1. Asta cu toate că Rapid a învins UTA atât în sezonul regular, 2-0 în Regie, cât și în play-off, 2-1 la Arad.

Autor: Călin MNERIE Publicat: 29 Sep. 2020, 10:18 Actualizat: 29 Sep. 2020, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă