Atanas Trică, pe val la început de 2023! Atacantul a marcat iar pentru Steaua, dar a păstrat goluri și pentru derby-urile cu Dinamo: ”E foarte important pentru suporteri și club să câștigăm”

Andrei PASCU 17 Mar. 2023, 13:35 Liga 2

Atanas Trică are un start de an foarte bun, cu goluri atât în meciurile amicale, cât și în duelurile din Liga 2. Atacantul a reușit să puncteze pentru Steaua și în confruntarea cu Unirea Dej, de joi seară, câștigată cu scorul de 3-0.

A închis tabela, dar a promis că mai are goluri și pentru partidele care urmează.

  • Atanas Trică a ajuns la trei goluri în acest sezon de Liga 2, în 12 meciuri.

Atanas Trică, încântat de cum a început anul la Steaua. Reacția atacantului după 3-0 cu Unirea Dej

Steaua intră în pauza competițională, pricinuită de confruntările echipelor naționale, de pe locul 1, așa cum a terminat și sezonul regular. Era important, după cum a declarat Trică junior la interviurile de la finalul duelului cu Unirea Dej, ca el și colegii săi să continue cu o victorie, pentru a fi liniștiți în următoarele două săptămâni.

Chiar dacă lucrurile sunt deja încheiate în privința dreptului juridic de promovare al clubului, Atanas Trică a făcut apel la conducere, să întreprindă demersurile necesare pentru ca Steaua să aibă această posibilitate, dar poate abia din sezonul următor.

Atanas Trică vrea să marcheze în partidele pe care Steaua le va juca împotriva lui Dinamo

Atacantul de 18 ani abia așteaptă meciurile cu Dinamo din play-off, pe care speră ca Steaua să le câștige și să le facă o bucurie fanilor.

Era important să începem play-off-ul cum trebuie. Sunt trei puncte venite când trebuia, înainte de a pleca la echipele naționale. Toate echipele din play-off se bat sus, sunt foarte bune toate, sper ca formația cea mai bună să promoveze.

Eu am început anul cum trebuie, am început cu goluri încă din meciurile amicale, sper să o țin tot așa și să ajut echipa. Echipa e cea mai importantă! Eu îmi fac treaba, sper să facă și cei din conducere toate demersurile să putem promova.

Este frustrant că nu putem promova deocamdată, dar noi trebuie să ne facem treaba pe teren și încercăm să facem lucrurile tot mai bine.

Aștept derby-ul cu Dinamo, vor fi două meciuri foarte importante pentru acest club. Ar fi al patrulea meci pe care l-aș câștiga cu Dinamo, dacă vom învinge în duelurile din play-off. Ar fi foarte important pentru suporteri, pentru club”, a spus Atanas Trică la conferința de presă.

Atanas Trică, între a rămâne la Steaua și a reveni la Universitatea Craiova din vară

Referitor la planurile de viitor, Atanas Trică nu știe ce se va întâmpla din vară, dacă va rămâne la Steaua sau se va întoarce la Universitatea Craiova, de unde este împrumutat.

Vrea în SuperLiga României, să joace cât mai mult pentru gruparea olteană, dar nu a spus nu definitiv nici unui nou acord cu Steaua.

Fiecare fotbalist își dorește să ajungă la mai bine și Universitatea Craiova e în prima ligă, e clubul meu de inimă și… dar în fotbal nimic nu e imposibil și rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a mai spus Atanas Trică.

Steaua, locul 1 în play-off-ul de Liga 2

Steaua a terminat sezonul regular pe locul 1 în Liga 2 și va continua să fie lider și după startul play-off-ului. Are 43 de puncte acum, acumulate în urma a 13 victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, fiind cu trei puncte peste locul 2, Poli Iași, și cu șapte puncte peste locul 3, SC Oțelul.

Trebuie precizat că formațiile din Iași și Galați nu au jucat deocamdată în prima rundă a grupei pentru accederea în SuperLiga României.

După ce în prima etapă din play-off Steaua a întâlnit Unirea Dej, pe teren propriu, în runda secundă va merge pe terenul formației SC Oțelul, la Galați. De partea cealaltă, dejenii vor primi vizita lui Dinamo.

Foto: Steaua București
Galerie foto: George Flușter / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-si-unirea-dej-au-plecat-din-ghencea-fara-gol-si-fara-punct-si-dupa-al-doilea-joc-cu-steaua-din-acest-sezon-poate-meritam-si-noi-sa-dam-un-gol-macar-19263447

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-3-0-cu-unirea-dej-la-debutul-in-play-off-ul-de-liga-2-19263454

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-victorie-la-scor-cu-unirea-dej-19263444

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-unirea-dej-deschid-play-off-ul-ligii-2-meciul-incepe-de-la-ora-1800-19263405

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/tot-o-amanare-in-recursul-fcsb-privind-palmaresul-stelei-reactia-lui-florin-talpan-dupa-decizia-inaltei-curti-de-casatie-si-justitie-exclusiv-19263402

Andrei PASCU 17 Mar. 2023, 13:35 Liga 2
Pe aceeași temă