Atanas Trică ia în calcul prelungirea împrumutului cu Steaua, dar are o părere de rău față de colegii săi: ”E nasol pentru cei care vor rămâne la anul”

Răzvan STÎNGĂ 31 Dec. 2022, 15:40 Liga 2

Atanas Trică ia în calcul să continue la Steaua și din vară, în cazul în care Universitatea Craiova și clubul din Ghencea se vor înțelege pentru un nou acord de împrumut.

Atacantul de 18 ani se simte bine sub comanda lui Daniel Oprița, mai ales că a și marcat un gol.

Atanas Trică ia în calcul rămânerea la Steaua și din vară

Cu toate acestea, Atanas Trică are și o părere de rău pe final de an, atunci când vine vorba de statutul Stelei, care nu are dreptul legal de a promova în SuperLiga României. În cazul lui lucrurile sunt simple, pentru că este doar pe perioadă determinată de timp la Steaua, dar îi pare rău de colegii săi.

Trică simte că actualilor jucători din lotul Stelei le este greu să se concentreze atunci când câștigă meciuri, mențin prima poziție în Liga 2, însă automat intervine gândul că echipa nu are o formă de organizare care să îi permită să urce în prima divizie.

Atanas Trică, părere de rău pentru colegii săi de la Steaua: ”E nasol pentru cei care vor rămâne la anul”

Chiar dacă nu ar spune nu unui nou împrumut la Steaua, gândul lui Atanas Trică este de cele mai multe ori la Universitatea Craiova, echipă cu care vrea să câștige cât mai mult în România, până la trofee.

E nasol pentru cei care vor rămâne la anul la Steaua, pentru că nu pot promova. Încă n-am primit o ofertă pentru a continua aici din vară. Dacă cineva o să-mi propună acest lucru, o să vedem.

N-am auzit nimic de vreun demers pentru a putea să promoveze. Cred că dacă se făcea ceva important în acest sens, aș fi auzit. Aș vrea să promoveze Steaua în Liga 1, iar în următorul an să fiu campion de iarnă cu Craiova.

În vară o să mă întorc la Craiova. Al treilea obiectiv pentru 2023 este să am cât mai multe goluri la Craiova. N-am mai vorbit cu nimeni de la Universitatea în ultimul timp”, a spus Atanas Trică, pentru DigiSport.

Atanas Trică, un gol pentru Steaua, cu Viitorul Pandurii

Atacantul de 18 ani a prins doar trei meciuri pentru Universitatea Craiova și a marcat un gol, iar împrumutul la Steaua a venit tocmai din dorința de a juca mai mult și de a prinde experiență.

Atacantul, fiul lui Eugen Trică și nepotul lui Ilie Balaci, a prins opt meciuri pentru Steaua în Liga 2 (318 minute) și a marcat un gol, în partida cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 3-4, din etapa a 12-a.

”(…) A contat un pic faptul că tatăl meu a jucat la Steaua, să fiu sincer. E un club foarte frumos. Sper să mă dezvolt cât mai bine din punct de vedere fotbalistic.

Tata a jucat o parte foarte importantă în acest transfer. Îmi zicea în fiecare zi “Hai să vezi ce frumos o să fie, ce suporteri au”. Datorită lui am luat o decizie rapidă.

Tata avea nesimțirea aia fotbalistică, mi se pare ceva incredibil. Eu nu o am, asta îmi lipsește, din păcate. Și nu se poate antrena, o ai sau nu.

Noi doar despre fotbal vorbim. Dacă n-ar fi fotbalul, probabil nu ne-am suna (n.r. – zâmbește). Când el era la Viitorul Pandurii, i-am dat gol. Atunci m-am simțit foarte nasol”, a mai spus Atanas Trică.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/iustin-raducan-a-marcat-golul-anului-2022-la-echipele-nationale-video-cu-reusita-stelistului-19257037

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/jucatorul-stelei-iustin-raducan-l-a-invins-la-voturi-pe-cicaldau-si-e-in-finala-golul-anului-2022-la-echipele-nationale-concureaza-cu-o-fotbalista-de-la-u-craiova-video-cu-goluril-19256972

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nu-e-sigura-de-play-off-dar-ovidiu-burca-nu-o-vrea-pe-steaua-in-grupa-de-promovare-nu-mi-se-pare-in-spiritul-fair-play-ului-intr-o-cu-totul-alta-maniera-va-juca-impotriva-unei-rival-19256761

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-cantonament-pe-plan-intern-19256667

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-pus-ochii-pe-un-atacant-daniel-oprita-il-vrea-in-probe-19256642

Răzvan STÎNGĂ 31 Dec. 2022, 15:40 Liga 2
Pe aceeași temă