Așteptarea se apropie de sfârșit în cazul FC Botoșani contra Rapid: „Dreptatea este de partea noastră”

Marius ANGHEL 12 Jan. 2013, 12:46 Liga 2
Așteptarea se apropie de sfârșit în cazul FC Botoșani contra Rapid:**

Reprezentații cluburilor Rapid Suceava, Sporting Suceava și Bucovina Rădăuți au fost convocați luni la sediul Federației Române de Fotbal pentru a fi puși la curent cu programul sezonului competițional de primăvară în Ligile a II-a și a III-a. Cu acest prilej se vor stabili cu exactitate datele returului, se va anunța durata perioadei de transferări, urmând să se discute și mai multe aspecte legate de schimbarea modului de disputare a campionatului, care se preconizează a fi puse în aplicare începând chiar din viitorul sezon.

Președintele Rapidului, Gabriel Clim, va fi nevoit însă să zăbovească în Capitală puțin mai mult, deoarece  a doua zi, marți, Comisia de Disciplină urmează să se pronunțe în cazul în care gruparea FC Botoșani a contestat dreptul de joc a nu mai puțin de 8 jucători ai Rapidului Suceava în meciul direct dintre cele două formații, contând pentru etapa a II-a a Ligii a II-a, disputat pe data de 8 septembrie.

„Din punctul nostru de vedere lucrurile sunt clare. Știm că dreptatea este de partea noastră, deoarece Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice spune clar că dreptul de joc al unui fotbalist poate fi contestat doar înainte, la pauză sau imediat după încheierea unei partide. Ori să vii după trei luni și să reclami așa ceva, este cel puțin deplasat”, a declarat președintele Rapidului, Gabriel Clim.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 12 Jan. 2013, 12:46 Liga 2
Pe aceeași temă