„Aștept momentul în care să începem să luăm punct sau puncte”

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 15:11 Liga 2

Chindia susține sâmbătă al doilea meci oficial din 2013 și se deplasează la Năvodari pentru confruntarea cu Săgeata, echipă ce se clasează pe locul 2 în seria I. Oficialii Chindiei nu se tem de meciul de sâmbătă, în ciuda situației grele de la club, ei cred că echipa poate reveni de la Năvodari cu punct sau puncte.

„Nu este nicio surpriză. Eu aștept momentul în care să începem să luam punct sau puncte pentru că jucători sunt capabili la momentul ăsta să facă lucruri bune pe teren. În pregătiri au avut rezultate bune și datorită acestei lipse de presiune” a declarat tehnicianul Chindiei, Eusebiu Tudor.

Și președintele Mihai Trifan crede că echipa se poate întoarce cu toate punctele de pe litoral. „Cel mai frumos ar fi să-i batem pentru faptul că suntem o echipă bună. Dacă vom lăsa timiditatea și vom fi serioși sigur vom veni cu puncte. Nu vom veni, o luăm de la capăt, ca la olimpism. Trebuie să participăm””, a spus Mihai Trifan într-o declarație acordată postului MDITV.

Săgeata Năvodari – Chindia se va juca sâmbătă de la ora 11, în cadrul etapei cu numărul 18 din liga a 2-a și se va disputa pe stadionul Flacăra din Năvodari.

Sursa: chindiatargoviste.ro

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă