Adrian Mititelu a negociat cu Andrei Prepeliță după umilința cu CS Afumați! Anunțul patronului FCU Craiova despre antrenorul Marius Croitoru

Marius ANGHEL 30 Sep. 2024, 21:35 Liga 2
Adrian Mititelu a negociat cu Andrei Prepeliță după umilința cu CS Afumați! Anunțul patronului FCU Craiova despre antrenorul Marius Croitoru

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a reacționat după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora Marius Croitoru, antrenorul echipei, a fost demis, iar în locul său va fi numit Andrei Prepeliță.

Într-un mesaj pe pagina sa de Faceebok, Mititelu senior spune că ”mâine o să lămuresc totul”.

FCU Craiova, umilită de CS Afumați în Bănie, postul antrenorului Marius Croitoru, amenințat!

În etapa a 8-a a Ligii 2, duminică, 29 septembrie, FCU Craiova a trăit o umilință de zile mari pe propriul stadion, în Bănie, una pe care nu o va uita niciodată. Nou-promovata CS Afumați, altfel, superioară oltenilor în clasament înaintea jocului direct, i-a administrat un sec 3-0 echipei antrenate de Marius Croitoru.

  • Cezar Beșleagă (30′), Ciprian Stanciu (51′) și Robert Petculescu (90+4′) au înscris pentru formația condusă de Vasile Neagu.

Apropo de Neagu, acesta este antrenor la Afumați de 14 ani, iar echipa sa joacă un fotbal încântător, deși are un lot format în mare parte din jucătorii pe care i-a avut și în Liga 3.

În schimb, la Craiova, timpul nu are răbdare cu Marius Croitoru, în contextul rezultatelor slabe din primele opt etape, iar în public au apărut informații conform cărora acesta a fost demis de la FCU. Antrenorul născut la Giurgiu, în vârstă de 43 de ani, a mai antrenat o dată FCU, în prima ligă, între iunie și octombrie 2022, și a sfârșit prin a fi îndepărtat după rezultate slabe.

Gsp.ro a scris că Mititelu l-a demis pe Croitoru și s-a înțeles cu Andrei Prepeliță, despărțit luna trecută de Gloria Buzău, pe care a antrenat-o în Liga 2 și a promovat-o în vară în prima ligă.

Adrian Mititelu: ”Croitoru nu a fost dat afară. Prepeliță nu vine antrenor”

Clubul oltean nu a făcut niciun anunț în acest sens, al despărțirii de Croitoru după aproape cinci luni, iar Adrian Mititelu a avut un mesaj despre zvonurile apărute în presă.

”Precizare:
1. Croitoru nu a fost dat afara.
2. Prepeliță nu vine antrenor.
3. Maine o sa lămuresc totul.”, a transmis Mititelu pe pagina sa de Facebook.

Andrei Prepeliță recunoaște negocierile cu Adrian Mititelu, dar spune că nu au ajuns la un acord

După anunțul patronului de la FCU, aceeași sursă care anunța cele două mutări a revenit cu noi informații, de această dată scriind că a luat legătura cu Prepeliță, iar acesta spune că negocierile s-au încheiat fără succes.

”Îi mulțumesc domnului Mititelu pentru interes. Din punctul meu de vedere, a picat definitiv. Nu ne-am înțeles la anumite clauze din contract. Eu am negociat cu Craiova știind că Marius Croitoru pleacă, altfel nu discutam. Asta e, nu ne-am înțeles, îi urez domnului Mititelu mult succes”, a declarat Prepeliță pentru Gsp.ro.

  • Prepeliță a jucat pentru clubul lui Adrian Mititelu, cel exclus din fotbal de CEx FRF, între 2007 și 2011.

”Marius Croitoru și-a manifestat, ieri, intenția de a pleca, dar astăzi văd că bate în retragere, nu mai e așa convins. Nu l-am înțeles. Eu mi-am făcut planuri între timp, vom vedea ce se va întâmpla, nu mă așteptam la acest scenariu în care ne aflăm. Riscăm să nu intrăm în play-off, e ceva la care nu mă așteptam. Urmează să avem o ședință”, a spus, luni seară, Mititelu, pentru Gazeta Sporturilor.

FCU Craiova este pe locul 10 în Liga 2, cu două înfrângeri

10 este locul ocupat de FCU Craiova în Liga 2 după opt etape, cu 12 puncte acumulate și cu un golaveraj 7-8. Tot atâtea puncte are și FC Voluntari, cealaltă retrogradată în vară din prima ligă, însă ilfovenii stau ceva mai bine la golaveraj, 11-8, motiv pentru care sunt pe un loc mai sus în clasament decât oltenii.

FCU cu Croitoru antrenor are trei victorii, trei egaluri și două eșecuri în Liga 2, iar în Cupa României echipa a fost eliminată în Play-off, la lovituri de departajare, de trupa din Liga 3 CSM Unirea Alba Iulia.

În etapa 9, echipa olteană joacă luni, de la ora 16:00, în deplasare la Oradea, pe terenul nou-promovatei în Liga 2 FC Bihor, aflată în acest moment pe locul 11, cu 10 puncte.

Foto: Remus Badea / Sport Pictures

Marius ANGHEL 30 Sep. 2024, 21:35 Liga 2
Pe aceeași temă