Antrenament anulat din lipsa apei calde!

22 Jan. 2009, 13:47 Liga 2

Situația de criză de la Progresul pare a fi fără sfârșit. Joi de dimineață, jucătorii din Parcul cu Platani s-au reunit la stadion pentru a susține primul antrenament din acest an. Numai că, odată ajunși la vestiare, ei au avut parte de o mare surpriză: apa caldă lipsea cu desăvârșire.

În aceste condiții, conducerea echipei a decis să anuleze antrenamentul. Jucătorii au fost ținuți în ședință de către fostul patron Marin Dodu, iar apoi au fost trimiși acasă. Primul antrenament al bancarilor pe 2009 va avea loc mâine, de la ora 9:30, asta în cazul în care problema va fi remediată.


Dar de unde a apărut această problemă?

Clubul a avut la finele anului trecut datorii către Distrigaz, iar în lipsa plății compania a decis să oprească furnizarea gazului metan către club. Cei din conducerea Progresului susțin că datoria a fost achitată, iar vina pentru lipsa apei calde o poartă Distrigaz care nu a trimis oameni să refacă branșamentul.


“Deși am plătit toate datoriile față de cei de la Distrigaz, noi astăzi nu am putut să ne ne desfășurăm primul antrenament, deoarece aceștia nu au venit să ne branșeze la rețea. Băieții nu au putut să făcă un duș pentru că nu au avut apă caldă și nu îi puteam trimite acasă transpirați. Am preferat să anulăm antrenament”
, a declarat o persoană din interiorul clubului sub protecția anonimatului.

Articol scris de Andi Sârbu

22 Jan. 2009, 13:47 Liga 2
Pe aceeași temă