Angelo Cocian atrage atenția cluburilor din SuperLigă. Mijlocașul Unirii Dej, tot mai interesant. Gabriel Magdaș: ”Au fost întrebări, dar pleacă pentru o ofertă consistentă”

Răzvan STÎNGĂ 19 Dec. 2022, 17:36 Liga 2
Angelo Cocian atrage atenția cluburilor din SuperLigă. Mijlocașul Unirii Dej, tot mai interesant. Gabriel Magdaș: ”Au fost întrebări, dar pleacă pentru o ofertă consistentă”

Angelo Cocian, mijlocașul echipei Unirea Dej, este unul dintre cei mai apreciați jucători din Liga 2, fiind și pe locul 2 în clasamentul golgheterilor la final de an, cu 8 reușite, cu trei mai puțin decât liderul Bogdan Chipirliu. Din acest motiv, Cocian a atras atenția câtorva echipe din SuperLiga României.

Angelo Cocian, de la Unirea Dej, în vizorul anumitor cluburi

Angelo Cocian este născut în Italia, la Merate, are 22 de ani, iar în ultimul timp a început să fie în atenția anumitor echipe din prima divizie, lucru confirmat de Gabriel Magdaș, președintele executiv al Unirii Dej. Nu au fost discuții concrete, dar au fost întrebări care l-au vizat pe mijlocașul lui Dragoș Militaru.

Cu toate acestea, chiar dacă Unirea Dej și-a manifestat mereu intenția de a lăsa cei mai buni jucători să plece la mai bine, dacă va fi cazul, situație în care poate fi și Angelo Cocian în viitorul apropiat, conducerea și stafful tehnic nu vor să îl cedeze prea ușor.

Unirea Dej îl cedează pe Angelo Cocian pentru prețul corect

Gabriel Magdaș a confirmat că Unirea Dej nu se grăbește să îl vândă și că îi va da drumul doar pentru prețul corect, pentru o sumă de bani pe care o consideră în regulă, în concordanță cu evoluțiile mijlocașului.

Au fost întrebări pentru Cocian, în stânga, în dreapta, dar concret nu e nimic. Cred că va fi greu să plece cineva de la Unirea Dej. Va trebui să fie o ofertă consistentă. Pe de altă parte, nu ne vom opune vreunei plecări, vom analiza fiecare ofertă, rolul nostru e de a crește jucători.

Dacă e o ofertă care mulțumește și clubul, și jucătorul, nu ne vom opune”, a spus Gabriel Magdaș la Metropola TV.

Angelo Cocian, opt goluri în acest sezon de Liga 2 pentru Unirea Dej

Angelo Cocian a ajuns prima dată la Unirea Dej în ianuarie 2020, de la Campionii FC Argeș, sub formă de împrumut, iar în vara aceea a fost luat definitiv de clujeni. În acest sezon, a evoluat în toate cele 16 meciuri de Liga 2 și a marcat de opt ori, în șase meciuri.

A reușit dubla de două ori, în partidele cu Dinamo, scor 3-2, și SC Oțelul, scor 2-0. A ieșit în evidență, în câteva rânduri, cu goluri spectaculoase, de la distanță.

În carieră, Cocian a mai jucat pentru Olimpia Satu Mare, UTA, Unirea Tășnad și Crișul Chișineu Criș.

Mă bucur că am reușit să marchez două goluri, așa cum a fost cu Dinamo, mi-am ajutat echipa. Am câștigat, așa cum am făcut și meciul trecut. Mă bucur că suntem pe primul loc!

Mă bucur că îmi pot ajuta echipa în primul rând, apoi că marchez și eu. Îmi fac treaba, dau pase, marchez, asta contează. Îmi pare bine că am reușit să marchez și acum.

(N.r. – Care e secretul golurilor de la distanță?) Nu e vreun secret, exersez foarte mult la antrenamente, îmi iese și acolo și, dacă exersezi mult, îți iese și în meciuri”, spunea Angelo Cocian în urma partidei cu SC Oțelul, în care marca o dublă, în urmă cu ceva mai mult de o lună.

Foto: Unirea Dej

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Dec. 2022, 17:36 Liga 2
Pe aceeași temă