Andrei Panait vrea a doua promovare la rând în Liga 1, de data aceasta cu CS Mioveni: ”La final, sper să fim împăcaţi că am dat totul și am realizat ceva notabil”

Andrei PASCU 09 Feb. 2021, 16:12 Liga 2
Andrei Panait vrea a doua promovare la rând în Liga 1, de data aceasta cu CS Mioveni: ”La final, sper să fim împăcaţi că am dat totul și am realizat ceva notabil”

Andrei Panait (31 de ani) a sosit la CS Mioveni în această iarnă, cu gândul să promoveze în Liga 1. Ultima dată la Campionii FC Argeș, mijlocașul a reușit performanța de a urca în prima divizie la finalul sezonului trecut, dar vrea să o repete la finalul actualei stagiuni.

Andrei Panait: ”La final, sper să fim împăcaţi că am dat totul și am realizat ceva notabil”

Deși CS Mioveni are de tras pentru ca în primă fază să prindă play-off-ul în Liga 2, mijlocașul de 31 de ani este convins să acest lucru se poate întâmpla, pentru că a simțit de ce este în stare echipa, după cele câteva săptămâni de pregătire sub comanda lui Alexandru Pelici.

Am venit (n.r. – la CS Mioveni) cu dorinţa și cu credința că tot ce îmi propun se va concretiza. Îmi doresc să avem cât mai multe meciuri bune încununate cu victorii, iar la final când vom trage linie să ne bucurăm de toată munca depusă.

(N.r. – Cum vezi situaţia actuală din campionat şi ce sanse sunt pentru promovare?) Deocamdată nu mă pot pronunța deoarece lucrurile se schimbă de la o zi la alta, cu retragerile unor echipe din timpul campionatului, ceea ce nu e normal și firesc, iar de promovare e prea devreme să mă pronunț. Cred că trebuie să luam fiecare meci în parte iar la final, toţi să fim împăcaţi că am dat totul și am realizat ceva notabil.

M-am reîntâlnit cu oameni dragi mie, am făcut cunoștință cu cei pe care nu ii ştiam, și da pot spune că e un grup unit, minunat cu care putem realiza lucruri frumoase împreună. Vis-a-vis de cele 5 meciuri rămase, pot spune că fiecare meci are nivelul lui de dificultate și trebuie tratate ca atare”, a spus mijlocașul pentru CS Mioveni.

Andrei Panait: ”Anul 2020 a fost Un an în care au fost și lucruri bune dar și experiențe”

Andrei Panait a vorbit în cadrul interviului și despre cum a fost pentru el anul 2020, dar și despre anumite aspecte legate de planul personal.

(N.r. – Cum a fost 2020 pt tine?) Un an în care au fost și lucruri bune dar și experiențe, un an pe care nu vreau să îl contabilizez.

(N.r. – Care a fost cea mai mare satisfactie, dar cea mai mare dezamăgire, în 2020?) Ca și satisfacție pot spune că a fost, faptul că i-am avut pe toți dragi mie, aproape, că am avut experiențe care m au definit pe mine ca om, iar la capitolul dezamăgiri nu am contabilizat nimic”, a mai spus Andrei Panait.

Andrei Panait a promovat sezonul trecut cu Campionii FC Argeș în Liga 1 

În ultimii ani, Panait a jucat la Campionii FC Argeș, echipă cu care a și promovat în Liga 1 vara trecută. Sezonul trecut, Panait a bifat doar 14 meciuri pentru Argeș. În actuala stagiune, în Liga 1, mijlocașul nu s-a impus, fiind utilizat doar într-o partidă, 19 minute în confruntarea de pe teren propriu cu UTA, scor 1-1.

Andrei Panait nu a semnat pentru prima dată cu CS Mioveni acum. A mai jucat la echipa galben-verde și în stagiunea 2012/2013, când prindea nouă jocuri și marca un gol.

Foto: CS Mioveni 

 

 

 

 

Andrei PASCU 09 Feb. 2021, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă