Andrei Grigore, omul potrivit, la locul potrivit! Primul său gol în acest sezon a asigurat locul de baraj Progresului Spartac: ”Suntem concentrați pe dubla de menținere”

Răzvan STÎNGĂ 17 Apr. 2023, 15:17 Liga 2
Andrei Grigore, omul potrivit, la locul potrivit! Primul său gol în acest sezon a asigurat locul de baraj Progresului Spartac: ”Suntem concentrați pe dubla de menținere”

Andrei Grigore, în vârstă de 23 de ani, mijlocașul formației Progresul Spartac, a reușit primul său gol al sezonului, într-un moment în care bucureștenii aveau mare nevoie de victorie. A punctat în runda a 4-a a play-out-ului, cu Ripensia, iar Progresul Spartac și-a asigura cel puțin locul pentru barajul de menținere în Liga 2.

Andrei Grigore a asigurat locul de baraj pentru Progresul Spartac!

Grigore a fost omul care a adus victoria cu formația din Timișoara, dar antrenorul Andrei Erimia a fost inspirat prin introducerea sa. Nu l-a trimis pe teren din primul minut, ci din repriza a doua, imediat după pauză, iar mijlocașul a punctat în minutul 46.

S-a terminat 1-0 pentru Progresul Spartac confruntarea, iar astfel nu mai poate fi depășită de Ripensia în Grupa B a play-out-ului, având locul de baraj, cel puțin, asigurat.

Andrei Grigore, reacție după Progresul Spartac – Ripensia: ”Vedem ce o să fie la baraj”

De acum, ultimele runde vor fi pregătite pentru dubla de baraj cu ocupanta locului 5 în Grupa A, pentru că o eventuală salvare de la retrogradare prin clasarea pe poziția a 4-a, fără să mai dispute barajul, e departe chiar dacă mai există șanse matematice.

A fost o partidă dificilă, dar a fost bine că am ieșit câștigători. Trebuia să câștigăm, mă bucur că am marcat. Am văzut zona liberă, am atacat și a fost bine că am marcat și că am ținut de rezultat apoi.

Toți suntem motivați, ăsta e obiectivul, să rămânem în Liga 2! Vedem ce o să se întâmple la baraj. Toți suntem concentrați și focusați pe baraj”, a spus Andrei Grigore la finalul confruntării cu Ripensia.

  • În acest sezon, Andrei Grigore a prins un total de 18 meciuri în Liga 2 și a totalizat 1.362 de minute.

Progresul Spartac mai are șanse matematice și la locul 4

Progresul Spartac a îndeplinit obiectivul trasat la începutul sezonului de Liga 2, primul după promovare, anume să joace cel puțin barajul de menținere. Vineri, în etapa a 4-a a play-out-ului de Liga 2, formația lui Andrei Erimia a trecut de Ripensia, scor 1-0, și nu mai poate termina mai jos de locul 5 în Grupa B.

Progresul Spartac avea nevoie de succes cu formația din Timișoara, pentru a pune chiar peste ea un număr suficient de puncte prin care să nu se mai pună problema ocupantei locului 5, în bătălia lor directă.

Progresul Spartac merge la Chiajna în etapa a 5-a a play-off-ului de Liga 2

Progresul Spartac ocupă locul 5 în Grupa B a play-out-ului, cu 23 de puncte. Are șase puncte peste locul 6, Ripensia, care are și un meci în plus, și e la șapte puncte de locul 4, CSC Dumbrăvița.

În runda următoare, nou-promovata va juca pe terenul Concordiei Chiajna, locul 2 în grupă, cu 35 de puncte.

Foto și video: Progresul Spartac

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Apr. 2023, 15:17 Liga 2
Pe aceeași temă