Andone vrea o Olimpia și mai bună în 2017: „Îmi doresc trei jucători cu un plus de experiență, care să ridice puțin valoarea lotului”

Marius ANGHEL 09 Jan. 2017, 12:38 Liga 2
Andone vrea o Olimpia și mai bună în 2017:**

La final de primă parte a sezonului în Liga 2, Olimpia Satu Mare s-a oprit pe locul 4, cu 37 de puncte obținute în 19 meciuri desfășurate în cele 21 de etape, la o distanță de un punct de FC Brașov, ocupanta locului 3, cel care merge la barajul de promovare, sau doar la două puncte distanță de UTA Bătrâna Doamnă, a doua clasată, cea care e pe loc promovabil direct.

E cea mai bună clasare a clubului din Satu Mare de când a promovat în Liga 2, însă antrenorul Bogdan Andone își dorește și mai mult. În ziua în care a împlinit 42 de ani, pe 7 ianuarie, acesta și-a anunțat la radio Sport Total FM câteva din dorințele pe care le are în legătură cu Olimpia.

„Îmi doresc să reușim să mai luăm trei jucători de valoare care să ne aducă un plus de experiență și să ridicăm puțin valoarea lotului. Încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru ca echipa să fie printre cele mai bune echipe ale Ligii a 2-a.”, a spus Andone.

Antrenorul Olimpiei și-a făcut publice și câteva nemulțumiri față de actuala situație a Ligii 2, care s-ar putea relua fără încă două echipe față de cum a început sezonul. După Șoimii Pâncota și ACS Berceni, CSM Râmnicu Vâlcea și Unirea Tărlungeni sunt la un pas de abandon în această iarnă. „E foarte dificil, din păcate pentru noi. Dispariția celor patru echipe ar însemna patru deplasări din care ne-am întors cu zece puncte. Ne-au costat bani, oboseală, jucători suspendați, jucători accidentați”, a declarat Andone în cadrul emisiunii Fotbal la matineu.

Marius ANGHEL 09 Jan. 2017, 12:38 Liga 2
Pe aceeași temă