Andone vrea agresivitate în meciul cu FC Brașov. „Trebuie să profităm de punctele lor slabe”

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 11:43 Liga 2
Andone vrea agresivitate în meciul cu FC Brașov.**

Olimpia Satu Mare primește astăzi, de la ora 18:00, vizita uneia dintre cele trei echipe din noul sezon al Ligii 2 care au acumulat punctaj maxim în primele două etape. FC Brașov vine la Satu Mare din postura de echipă neînvinsă, însă are probleme de lot, cel puțin doi jucători titulari până acum fiind lăsați acasă din cauza problemelor medicale.

Antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone, se va putea baza în jocul cu FC Brașov și pe noua achiziție Silviu Pană, un mijlocaș care ultima dată a evoluat chiar la adversarul de astăzi. La echipă au revenit după accidentări Horea Bîgiu și Daniel Feier.

„Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă cu experiență, cu un antrenor care știe nivelul Ligii a 2-a, are jucători de primă ligă. Trebuie să compensăm cu o organizare bună, să fim o echipă agresivă în sensul pozitiv și să profităm de punctele lor slabe. Deocamdată, privind pregătirea, Olimpia este departe de ceea ce-mi doresc, mai avem mult de muncă. Din fericire nu sunt probleme de lot. Ne convine ora de disputare, va fi mai răcoare. Dar nu ne convine din toate punctele de vedere deoarece băieții nu sunt acomodați cu această oră”, a spus, citat de informatia-zilei.ro, Bogdan Andone.

În altă ordine de idei, începând cu meciul cu FC Brașov, Olimpia pune la dispoziția suporterilor fulare în schimbul unei donații care să ajute clubul: fular mare – 30 lei, fular auto – 15 lei, pachet ambele – 40 lei. „Pentru că societatea noastră nu are ca obiect de activitate comercializarea de produse, am decis ca fularele să fie distribuite celor care donează clubului sume de bani”, au transmis oficialii Olimpiei. Mai mult, conducătorii sătmăreni au mai pus la dispoziția suporterilor zece abonamente ce pot fi câștigate pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 11:43 Liga 2
Pe aceeași temă