Andone s-a răzgândit și nu mai vrea să renunțe la niciun jucător. „Am considerat că aceștia merită încă o șansă”

Marius ANGHEL 17 Feb. 2017, 14:01 Liga 2

Bogdan Andone s-a declarat nemulțumit de atitudinea unora dintre jucătorii săi în cantonamentul din Cipru și a spus, inclusiv în conferința de presă susținută de Olimpia miercuri, că va renunța la doi sau trei dintre ei. Joi fusese anunțată data în care se vor face publice numele acestora, însă se pare că staff-ul tehnic s-a răzgândit între timp sau încă nu e hotărât la cine să renunțe.

„Am avut în intenție să renunț la doi-trei jucători, dar, după discuția de miercuri, am considerat, de comun acord, că aceștia merită încă o șansă. Sper că au înțeles ce le-am cerut și că au luat în serios avertismentul și se vor implica total pentru echipă”, a spus, pentru Gazeta de Nord-Vest, Bogdan Andone, care a decis să ia această hotărâre și pentru faptul că jucătorii la care voia să renunțe au făcut parte din lot în prima parte a sezonului.

Nu este exclus ca Olimpia să se despartă însă de câțiva jucători, în această perioadă existând discuții cu conducătorii clubului de Liga 3 Recolta Dorolț pentru a-i ajuta cu câteva împrumuturi. „Voi vorbi cu Zoli (n.r. – Zoltan Ritli, noul antrenor al Recoltei) și voi vedea dacă îi dorește la Dorolț”, a declarat Andone.

Antrenorul Olimpiei a vorbit și despre transferul lui Cristian Bucur, jucător care a făcut cantonamentul cu Olimpia, dar care între timp s-a întors la FC Zalău, club de care aparține. „Bucur s-a întors la Zalău, dar el rămâne în continuare în atenția noastră și mai rămâne să discutăm cu clubul lui”, a mai spus Andone.

Joi, jucătorii Olimpiei s-au pregătit la stadionul Samobil, acolo unde vor desfășura, sâmbătă, de la ora 11:30, ultimul amical înainte de reluarea campionatului, cu Viitorul Ulmeni, a 8-a clasată în Seria a 5-a a Ligii 3.

Până acum, Olimpia Satu Mare a semnat contracte cu Adrian Voicu (atacant), Cristian Daminuță (fundaș), Octavian Ursu (mijlocaș), Bogdan Dascălu (portar) și Iulian Roșu (mijlocaș), pe care i-a și prezentat oficial în conferința de presă de miercuri.

Foto: Satu Mare online

Marius ANGHEL 17 Feb. 2017, 14:01 Liga 2
Pe aceeași temă