Amir Jorza a refuzat oferte de la două echipe din Liga 2 după despărțirea de Rapid pentru a-l urma pe Dan Alexa la CSM Reșița, în Liga 3

Călin MNERIE 01 Jul. 2021, 16:20 Liga 2
Amir Jorza a refuzat oferte de la două echipe din Liga 2 după despărțirea de Rapid pentru a-l urma pe Dan Alexa la CSM Reșița, în Liga 3

Dan Alexa este noul antrenor al echipei CSM Reșița, retrogradată în Liga 3 cu mici speranțe de rămânere în Liga 2, dacă două formații dintre cele 20 cu drept de joc la acest nivel se vor retrage până la startul campionatului, programat la 31 iulie.

După prezentarea sa ca noul șef al staffului tehnic al clubului din Valea Domanului, Dan Alexa a condus prima ședință de pregătire. A avut la dispoziție 17 jucători, printre aceștia aflându-se veteranii Cristian Zimmermann și Laurențiu Breșeneni.

Amir Jorza îl urmează pe Dan Alexa la CSM Reșița

Printre noutăți se numără Amir Jorza (22 de ani, foto, cu numărul 30).

După despărțirea de Rapid, cu care a promovat atât în Liga 2, cât și în Liga 1, mijlocașul a fost curtat intens de Viitorul Pandurii și Unirea Slobozia, dar a ales să-și însoțească fostul tehnician din Giulești, din sezonul 2019-2020.

Crescut de Atletico Arad și lansat de UTA, Jorza a plecat la Rapid în vara anului 2018, punând umărul la promovarea „alb-vișiniilor” în Liga 2. În tricoul Rapidului, fotbalistul născut la Șagu a fost decisiv pentru promovarea celor de la Campionii FC Argeș în Liga 1, după ce a marcat în cel de-al 6-lea minut de prelungire golul ce i-a menținut pe Turris Oltul Turnu Măgurele (echipă desființată ulterior) în eșalonul secund și i-a trimis pe „alb-violeți” în elită.

În această vară, după ce a promovat cu Rapid în Liga 1, Jorza a fost pus pe liber. În sezonul recent încheiat de Liga 2 a evoluat în 22 de meciuri, 16 ca titular, și a marcat 2 goluri.

Altfel, din stafful tehnic al lui Dan Alexa la CSM Reșița fac parte Ștefan Grigorie, Călin Cheregi și Iulian Ichim.

Foto: Radio Reșița

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-dan-alexa-noul-antrenor-al-echipei-csm-resita-mesaj-categoric-pentru-fotbalisti-inca-de-la-conferinta-de-prezentare-cine-e-cu-mine-ramane-cu-mine-cine-nu-pleaca-19190818

Călin MNERIE 01 Jul. 2021, 16:20 Liga 2
Pe aceeași temă