Alin Buleică a jucat la patru dintre cele șase echipe calificate în play-off-ul din Liga 2. Mijlocașul speră să obțină cu Turris prima sa promovare din carieră: ”Mi-ar rămâne la inimă”

Cosmin STAICU 16 May. 2020, 17:58 Liga 2
Alin Buleică a jucat la patru dintre cele șase echipe calificate în play-off-ul din Liga 2. Mijlocașul speră să obțină cu Turris prima sa promovare din carieră: ”Mi-ar rămâne la inimă”

Cu experiența Ligii 1 la FC Universitatea Craiova, Petrolul, CS Turnu Severin, ”U” Cluj, Pandurii Târgu Jiu și Concordia Chiajna, Alin Buleică (28 de ani) este în acest sezon aproape să revină în prima ligă. Jucătorul originar din Craiova evoluează din vara trecută la Turris Oltul Turnu Măgurele, una dintre principalele surprize ale acestei ediții a Ligii 2, echipă care va juca în play-off pentru promovare, alături de UTA, CS Mioveni, Campionii FC Argeș, Patrolul și Rapid.

Mijlocaşul de 28 de ani consideră că sunt şanse reale de a se îndeplini obiectivul, chiar dacă Turris este nou-promovată în Liga 2. Înaintea celor cicni meciuri din play-off, echipa din Teleorman are 20 de puncte (rotunjite), deşi avea un meci mai puţin decât celelalte formaţii care au ajuns în Top 6.

”Ţinând cont că plecăm cu un meci în minus, începem practic cu puncte luate. Avem un grup bun, un antrenor pe placul nostru, o conducere stabilă şi am arătat că putem promova. N-a fost un obiectiv propus de la început, dar pe parcurs ne-am dat seama că putem încerca. Ar fi prima promovare pentru mine şi mi-ar rămâne la inimă. Pe 1 iunie începem pregătirea, atât ştiu deocamdată”, a declarat Buleică la Oltenia TV.

Turris nu are stadion la standardele Ligii 1

Echipa antrenată de Erik Lincar n-ar putea juca pe teren propriu dacă s-ar obţine promovarea, din cauza capacităţii reduse a arenei proprii, dar ar lua exemplul altor echipe care au ajuns în Liga 1 şi n-au putut juca acasă.

„Este păcat că n-am juca acasă, pentru că stadionul acela mic al nostru este plin meci de meci şi sigur ar veni mulţi suporteri. Dar să ajungem noi acolo”, a completat Buleică.

Buleică a jucat la patru dintre cele șase echipe care sunt calificate în play-off

Acesta a evoluat la patru dintre cele șase echipe care vor disputa în Liga 2 play-off-ul pentru promovare: UTA, Petrolul, Argeş şi Turris. „Ca şi atmosferă, cel mai bine m-am simţit la FC Argeş. Am refuzat oferte mai bune ca să rămân acolo, m-am simţit ca acasă, am prelungit la sugestia lui Nicolae Dică, dar am plecat după câteva etape, fiindcă nu s-a mai concretizat ce vorbisem”, a explicat Buleică.

Alin Buleică a evoluat pentru Turris Oltul Turnu Măgurele în 11 meciuri. În primele etape ale acestui sezon, Buleică a fost jucătorul echipei Campionii FC Argeș.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/a-facut-istorie-in-europa-cu-pandurii-si-acum-dezvaluie-care-a-fost-secretul-aveam-prime-mai-mari-decat-salariile-de-acum-din-liga-1-19132625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-porneste-cu-dublu-dezavantaj-in-play-off-dar-erik-lincar-nu-dezarmeaza-nu-stiu-daca-frf-va-lua-in-calcul-meciul-nostru-in-minus-nu-am-primit-nimic-dar-nu-stam-sa-plangem-o-luam-de-19132480

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-frf-a-validat-scenariul-dezbatut-si-agreat-de-cluburi-pentru-incheierea-acestei-editii-a-ligii-2-ne-am-asumat-rolul-de-a-lua-decizii-si-de-a-adopta-masuri-spre-bi-19132550

Cosmin STAICU 16 May. 2020, 17:58 Liga 2
Pe aceeași temă