Alexandru Pelici, resemnat după ce CSM Reșița a fost răpusă de Unirea Slobozia: ”Cu toţii suntem vinovaţi, în frunte cu mine. Fotbalul te pedepseşte când nu ai atitudinea corectă”

Andrei PASCU 03 Oct. 2020, 16:40 Liga 2
Alexandru Pelici, resemnat după ce CSM Reșița a fost răpusă de Unirea Slobozia: ”Cu toţii suntem vinovaţi, în frunte cu mine. Fotbalul te pedepseşte când nu ai atitudinea corectă”

CSM Reșița a înregistrat al doilea eșec al sezonului, după ce a cedat cu 0-3 pe teren propriu cu nou-promovata Unirea Slobozia, în etapa a 6-a. Alexandru Pelici nu se aștepta la o astfel de înfrângere, mai ales că la finalul confruntării a făcut trimitere la jocurile precedente, în care echipa sa a obținut cel puțin un punct.

Alexandru Pelici: ”Am început bine, am avut situaţii de gol şi o dominare care s-a concretizat prin multe faze fixe” 

Antrenorul a pus rezultatul și pe seama ghinionului, întrucât până la prima reușită a Unirii Slobozia, a afirmat el, CSM Reșița a dominat și a trecut în mai multe rânduri pe lângă deschiderea scorului. A comparat confruntarea cu cea din etapa a 2-a, cu Petrolul, când meciul a fost pierdut tot la o diferență mare, 0-4.

”Un rezultat pe care nu îl aşteptam, după evoluţiile bune avute în ultimele meciuri, după acel joc cu Petrolul. Din păcate, fotbalul te pedepseşte atunci când nu ai atitudinea corespunzătoare. Cu toţii suntem vinovaţi, în frunte cu mine. Jocul are o oarecare istorie, au fost câteva momente importante. Am început bine, am avut situaţii de gol şi o dominare care s-a concretizat prin multe faze fixe.

 Din păcate, la prima incursiune a lor în careu a fost acel penalty. În primele șapte-opt minute ale reprizei a doua am avut şi noi penalty, apoi acea ratare uriaşă la centrarea lui Dat, când şi Ene, şi Astafei au trecut pe lângă minge. Echipa a căzut odată cu primirea celui de-al doilea gol şi de acolo s-a rupt totul. A fost o alergare în gol, Slobozia cu siguranţă şi-a dorit mult să câştige acest joc, iar noi n-am avut atitudinea pe care trebuia s-o avem. Ar fi trebuit să intrăm mult mai hotărâţi şi să tranşăm jocul atunci când am avut situaţiile”, a declarat Alexandru Pelici, citat de Caraș Online.

Alexandru Pelici:”Astăzi a fost rândul nostru să ne lipsească trei titulari, este vorba despre Lungu, Dumitraş şi Boboc” 

CSM Reșița a avut și câteva absențe. Nu s-a putut baza pe trei jucători importanți, a accentuat Alexandru Pelici, care ar fi putut face diferența în anumite momente ale partidei cu Unirea Slobozia. Antrenorul speră acum ca jucătorii să treacă repede peste acest eșec și să se mobilizeze pentru confruntările importante din etapele următoare.

”Mergem înainte, din păcate avem probleme de efectiv, şi din cauza acestui COVID, dar cred că este o situaţie prin care trec toate echipele. Astăzi a fost rândul nostru să ne lipsească trei titulari, este vorba despre Lungu, Dumitraş şi Boboc, dar asta nu scuză cu nimic faptul că am pierdut, pentru că de asta sunt şi ceilalţi în lot, să intre şi să facă treabă atunci când li se dă şansa să prindă echipa. Jocul de astăzi a semănat la început cu meciul contra Petrolului, dar nu se compară cele două echipe.

Slobozia a stat la cutie, a încercat să joace pe contraatac, cel puţin prima repriză, şi, din păcate, le-a reuşit. Până la pauză, nu ştiu dacă au intrat de trei ori în careul nostru. A doua repriză am schimbat sistemul, a intrat Astafei al doilea atacant, din 4-3-3 am schimbat în 4-2-3-1 şi se părea că lucrurile merg spre bine, odată cu obţinerea acelui penalty.

Puteam să egalăm, iar de acolo jocul se putea schimba, cred că a fost un moment important. Deşi avem destui jucători cu experienţă, se pare că nu suntem în stare să trecem peste momentele negative”, a mai spus Alexandru Pelici.

CSM Reșița a ajuns la două eșecuri în Liga 2 și e pe locul 14 

CSM Reșița se află în acest moment pe locul 14 în ierarhia Ligii a 2-a, cu 7 puncte. Prima oportunitate de a face uitat eșecul cu Slobozia este sâmbăta viitoare, de la ora 11:00, când se deplasează în București, pentru confruntarea cu Metaloglobus.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-surprins-si-in-etapa-a-6-a-a-invins-cu-3-0-csm-resita-iar-enache-costea-e-entuziasmat-jocul-din-a-doua-repriza-chiar-a-fost-la-discretia-noastra-19150756

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-sase-meciuri-incep-la-ora-1100-prinde-echipele-din-top-5-care-joaca-sunt-asu-poli-petrolul-si-dunarea-calarasi-19150611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nini-popescu-a-semnat-cu-csm-resita-dupa-ce-a-fost-pus-pe-liber-de-campionii-fc-arges-e-al-treilea-jucator-care-pleaca-de-la-echipa-din-pitesti-sub-comanda-lui-pelici-19150450

 

 

Andrei PASCU 03 Oct. 2020, 16:40 Liga 2
Pe aceeași temă