Alexandru Pelici, noul antrenor al echipei CS Mioveni. Obiectivul pe care îl are timișoreanul la revenirea la echipa argeșeană | EXCLUSIV

Marius ANGHEL 28 Oct. 2020, 17:17 Liga 2
Alexandru Pelici, noul antrenor al echipei CS Mioveni. Obiectivul pe care îl are timișoreanul la revenirea la echipa argeșeană | EXCLUSIV

CS Mioveni are un nou antrenor începând de astăzi, după ce s-a despărțit de Claudiu Niculescu. Alexandru Pelici (46 de ani), recent despărțit de CSM Reșița, a ajuns la un acord cu conducătorii clubului argeșean și revine la formația din Mioveni, pe care a mai pregătit-o în perioada iulie 2016 – aprilie 2017.

Conducătorii clubului din Mioveni s-au mișcat repede după ce ieri seară au ajuns la un acord de reziliere amiabilă a contractului cu Claudiu Niculescu. Astăzi au negociat cu Alexandru Pelici, au ajuns la un acord, iar timișoreanul va conduce din nou echipa argeșeană, tot în Liga 2.

Alexandru Pelici a preluat CS Mioveni și va debuta în jocul cu Rapid

Din informațiile Liga2.ro, Alexandru Pelici a efectuat astăzi testarea de COVID-19 și așteaptă rezultatul pentru a vedea dacă va sta mâine pe banca tehnică a noii sale echipe, la meciul restanță cu Rapid. Primul său obiectiv este să ducă CS Mioveni în play-off-ul de promovare.

Antrenamentul de astăzi a fost condus de antrenor secund Mihai Olteanu, cât și antrenorul de portari Mihai Ilie.

UPDATE 20:50: CS Mioveni confirmă Liga2.ro și anunță printr-un comunicat numirea lui Alexandru Pelici în funcția de antrenor principal în locul lui Claudiu Niculescu.

”În cursul zilei de astăzi, conducerea clubului nostru a ajuns la un acord cu Alexandru Pelici pentru a prelua funcţia de antrenor principal al CS Mioveni.
Noul tehnician al echipei noastre a făcut astăzi Testul COVID, aşteptând acum rezultatul, iar în funcţie de acesta, mâine va fi prezent la meciul cu Rapid.
Obiectivul lui Alexandru Pelici este calificarea echipei în play-off.
Bine ai venit Alexandru Pelici şi mult succes!”, sună comunicatul semnat de ”Conducerea CS Mioveni”.

Pelici s-a despărțit în urmă cu o etapă de CSM Reșița

Alexandru Pelici (46 de ani) și-a dat demisia din funcția de antrenor principal al echipei CSM Reșița, după eșecul de pe teren propriu, cu Pandurii, scor 1-2, din etapa a 8-a a Ligii a 2-a. Pelici nu a mai așteptat discuția la rece cu conducerea și a decis să renunțe la post imediat după meciul cu ”lanterna roșie” a Ligii 2, cea mai slabă formație din acest sezon.

Pelici s-a despărțit de CSM Reșița, pe care a condus-o în perioada iunie – octombrie 2020, după ce în nouă meciuri a obținut două victorii, trei egaluri și patru înfrângeri.

În acest moment, CS Mioveni se situează pe locul 11 în Liga 2, cu 10 puncte acumulate în 8 meciuri și cu golaveraj 3-3.

Următorul meci îl are programat joi, de la ora 18:30, în deplasare cu Rapid, care e restanță din runda a 8-a, iar apoi joacă la 1 noiembrie, de la ora 11:30, în deplasare la Farul, în etapa a 10-a.

Marius ANGHEL 28 Oct. 2020, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă