Alexa, după thriller-ul cu Rapid CFR Suceava: „Ce ar mai fi de spus? Pot doar să fiu supărat”

Cristian Voicu, Marius ANGHEL 26 Oct. 2015, 21:12 Liga 2
Alexa, după thriller-ul cu Rapid CFR Suceava:**
  • Antrenorul Rapidului, Dan Alexa (35 de ani), a vorbit la finalul meciului pe care echipa sa l-a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Rapid CFR Suceava, chiar pe Giulești.

 

Vizibil afectat de ratarea celor două penalty-uri (Trandu în minutul 78 și Luque în prelungiri), tehnicianul alb-vișiniilor și-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului. Trimis în tribune de arbitrul Iulian Călin în minutul 45, Alexa nu a comentat faza, dar a fost vizibil dezamăgit de faptul că elevii săi nu au reușit să înscrie golul victoriei, deși au avut ocazia de două ori de la punctul cu var.

„Ce ar putea fi de spus? Când ratezi două penalty-uri poți doar să fi supărat. Practic am început de la 0-1, am intrat prost în meci. Sunt încă sunt efectul rezultatului, nu mi s-a întâmplat în cariera mea scurtă ca jucătorii să rateze penalty la ultima fază”, a declarat Alexa la microfonul Digi Sport.

Întrebat despre evoluția lui Semeghin, fostul său coleg de la Dinamo, care a avut de două ori șansa de a marca, dar și despre Josl, care și-a lăsat echipa în inferioritate numerică în minutul 83, după un fault prostesc asupra lui Vrabie, Alexa a spus: „Semeghin este un jucător foarte bun, care a evoluat bine. Cheia jocului a fost la noi, dar când ratezi două penalty-uri….Nu vreau să trag concluzii la cald. Josl este un jucător care pune foarte mult suflet, o să văd și eliminarea, apoi vom analiza”.

Rapid București a revenit pe primul loc al Seriei I a Ligii 2 după remiza de pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava, asta datorită golaverajului mai bun. În fruntea Seriei I primele trei echipe clasate, Rapid București, Rapid CFR Suceava și SC Bacău, sunt la egalitate de puncte, 19.

Articol scris de Cristian VOICU

Cristian Voicu, Marius ANGHEL 26 Oct. 2015, 21:12 Liga 2
Pe aceeași temă