Albert Hofman simte momentul de grație al Universității Cluj și crede că acesta e sezonul promovării: ”E conexiune la echipă”. Analiza făcută după victoria cu Dunărea Călărași

Andrei PASCU 13 Mar. 2022, 16:45 Liga 2

Albert Hofman a marcat și în partida Universității Cluj cu Dunărea Călărași, scor 3-0. Tânărul ardelenilor, în vârstă de 18 ani, a ajuns la cota șapte în acest sezon, dar speră să continue evoluțiile bune și în play-off, în urma meciurilor la finalul cărora ”U” Cluj speră să promoveze în Liga 1.

Albert Hofman promite să continue pe aceeași linie și în play-off: ”Nu sunt genul care se mulțumește cu puțin”

Victoria cu Dunărea Călărași a fost comentată de Hofman, iar faptul că prestațiile Universității Cluj din 2022 au fost fără pas greșit îi dau încredere că obiectivul, promovarea, dorit de ani buni în Ardeal, are toate șansele să fie bifat în acest sezon.

Albert Hofman simte că entuziasmul din jurul Universității Cluj este unul la cote înalte față de stagiunile trecute, mai ales pentru că fanii sunt și ei foarte aproape de echipă.

Lucrurile arată bine, am câștigat toate punctele în aceste trei meciuri din 2022, cum a spus și mister că trebuie să facem. Suntem cu moralul foarte sus și sper să facem cât mai mult în play-off. Până la urmă asta ne-am dorit, să fim în play-off, să avem cele mai tari meciuri, să jucăm pe cele frumoase stadioane și sunt chiar optimist pentru prestațiile care vor urma din partea mea și a echipei.

Deocamdată e foarte bine (n.r. – că a marcat șapte goluri în Liga 2), dar nu sunt genul care se mulțumește cu puțin. Numărătoarea continuă, sper.

(N.r – Despre suporteri) Se simte o conexiune, eu fiind de aproape trei ani-patru aici și ne înțelegem foarte bine, ne știm”, a spus Albert Hofman după jocul cu Dunărea Călărași, scor 3-0.

Universitatea Cluj are un punct peste locul 3

În play-off-ul Ligii a 2-a, Universitatea Cluj trebuie să mențină avansul față de locul 3 pentru a promova fără baraj în Liga 1, să urce direct. Acum pe locul 2, ”studenții” au 42 de puncte, iar locul 3, FC Hermannstadt, are 41.

De altfel, ”U” Cluj speră să termine peste sibieni și în contextul în care a câștigat meciul direct cu aceștia, din sezonul regular, scor 2-0, la Mediaș.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto
Video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-castigat-usor-cu-dunarea-calarasi-dar-erik-lincar-ramane-antrenorul-exigent-nu-o-sa-inteleg-niciodata-ce-l-a-nemultumit-pe-principal-19223185

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-si-a-atins-potentialul-maxim-in-sezonul-regular-dragos-militaru-discurs-la-superlativ-dupa-victoria-cu-dacia-unirea-noi-si-slobozia-suntem-surprizele-placute-fanii-si-19223222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-incepe-play-off-ul-de-pe-locul-3-dar-nu-si-ia-gandul-de-la-un-loc-direct-promovabil-ce-spun-daniel-paraschiv-si-calin-popescu-la-final-de-sezon-regular-al-ligii-2-19223181

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ucraineanul-mykhaylo-plokhotnyuk-eroul-meciului-politehnicii-iasi-cu-astra-zi-in-care-a-implinit-23-de-ani-a-fost-una-dintre-cele-mai-frumoase-aniversari-ale-mele-19223160

 

 

 

Andrei PASCU 13 Mar. 2022, 16:45 Liga 2
Pe aceeași temă