Alba Iulia, lider în chinuri!

10 Nov. 2008, 15:47 Liga 2
Alba Iulia, lider în chinuri!

Dacă nu ar fi avut în față clasamentul ligii secunde, orice spectator neutru, care a vizionat partida de la Alba Iulia putea să parieze că asistă la un meci din Liga județeană și nu la un derby pentru promovarea în Liga I.
Un meci în care driblingurile au lipsit cu desăvârșire, fazele spectaculoase nu au avut loc în registrul partidei, iar ocaziile de poartă au fost servite cu multă zgârcenie.

FCM Târgu Mureș și-a amintit că până mai ieri juca în eșalonul trei și s-a speriat la gândul că ar putea trage la promovare, chiar din primul sezon. Centrările plouate ale fostului brașovean Stere sau insistența lui Târnăvean n-au fost de ajuns pentru trupa lui Cosmin Bodea, care a fost trădat și de golghterul Gheju, când acesta a ratat cu poarta goală.

COMENTEAZĂ‚ CU FLORIN ALBOIU REZULTATELE ETAPEI A 14-A

Unirea a vrut, dar nu a putut mai mult, iar cele trei puncte au fost obținute mai mult din ambiție. Sergiu Costea a fost singurul care a reușit să lase aprinse speranțele de promovare ale gazdelor. Albaiulienii par să aibă acum mai multe argumente care să le susțină așteptările decât au avut parte în ultimele trei sezoane. Din păcate pentru ei, slăbiciunile contracandidatelor și conjunctura favorabilă sunt principalele atuu-uri. Nicidecum jocul prestat de elevii lui Aurel Șunda. Liga I este aproape, dar pare totuși extrem de îndepărtată de Alba Iulia.

"A fost un meci foarte greu. Am câștigat cu noroc. Am obținut o victorie importantă și suntem în grafic în lupta pentru promovare" – Aurel Șunda, antrenor Alba Iulia

"Ne-am bătut singuri. Am avut 3-4 ocazii clare de gol. Ambele echipe au șanse să promoveze la vară în Liga I"
– Cosmin Bodea, antrenor Tg. Mureș

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

10 Nov. 2008, 15:47 Liga 2
Pe aceeași temă