I-a bătut, apoi i-a atacat cu declarații. Adi Popa a înțepat Dinamo după derby-ul din Ghencea: ”Să pună arbitrul pe care-l vor, să arbitreze cum doresc”

Adrian Popa, mijlocașul echipei Steaua, a avut declarații de impact la finalul partidei cu Dinamo, câștigată cu 2-0. Fotbalistul, triplu campion al României cu FCSB, le-a dat replica adversarilor pentru numite declarații făcute după confruntarea din Ghencea, dar a comentat și atmosfera de pe stadion.

Adrian Popa a înțepat adversarii după Steaua – Dinamo, la declarații

Adrian Popa a fost categoric în afirmațiile de la finalul întâlnirii, penalizând câteva impresii din tabăra lui Dinamo cu privire la faptul că anumite decizii luate de brigada condusă de George Găman nu au fost corecte.

Făcând o paranteză cu privire la declarațiile celor două echipe, Marius Avram, fost arbitru, a declarat la Digi Sport că Găman a interpretat greșit cel puțin două decizii majore luate. În primul rând, este vorba de modul în care s-a marcat golul al doilea al Stelei (anume că Bogdan Chipirliu nu se afla în afara careului mare în momentul în care portarul Denis Oncescu a executat lovitura liberă din interiorul careului), dar și că eliminarea lui Răzvan Patriche a fost acordată prea ușor.

Adrian Popa, după Steaua – Dinamo: ”La meciul următor poate pun ce arbitru vor”

În altă ordine de idei, Adrian Popa a lăudat atmosfera făcută de fani, dar și pragmatismul de care Steaua a dat dovadă în derby-ul disputat marți, în Ghencea.

Un meci disputat, cu ambiții. S-a văzut că și atmosfera a fost la un nivel, nu știu dacă am văzut așa ceva la meciurile din Liga 1 adunat, ce atmosferă au reușit să facă suporterii noștri, cu două coregrafii, cu pirotehnie, cu tot ce vrei. Pentru astfel de meciuri merge lumea la stadion, pentru astfel de momente, de victorii.

(N.r. – Despre faptul că dinamoviștii au contestat arbitrajul) E normal, e opinia lor, poate la meciul următor vor pune ei arbitru, să arbitreze cum vor. Consider că arbitrajul a fost ok. Din contră, poate în prima repriză puteam primi mai puține cartonașe galbene. Ei puteau primi niște galbene în plus pentru faulturile pe care le-au făcut.

Noi am fost mai pragmatici, am profitat de greșelile lor, am stat sus și am câștigat. Am fructificat ocaziile pe care le-am avut, pentru că, în astfel de meciuri, dacă nu ești pragmatic, e foarte greu să câștigi.

Am reușit în momentele cheie să profităm de greșelile lor și să câștigăm. Nu am dorit să dominăm, am vrut să câștigăm. Nu am intrat să jucăm tiki-taka, am intrat să luăm cele trei puncte pentru suporteri”, a declarat Adrian Popa la microfonul Digi Sport și la conferința de presă.

Adrian Popa, fericit că Steaua a revenit pe locul 1 după derby-ul cu Dinamo

La finalul derby-ul cu Dinamo, Steaua a revenit pe locul 1 în play-off-ul Ligii 2, cu 47 de puncte, cu un punct peste locul 2, Poli Iași. În grupa pentru promovare, echipa lui Daniel Oprița a mai înregistrat o victorie, 3-0 cu Unirea Dej pe teren propriu, un eșec, 2-3 cu SC Oțelul în deplasare, și un egal, 2-2 cu Poli Iași, acasă.

Etapa care vine, a 5-a, după victoria cu ”câinii”, Steaua va merge pe terenul formației Gloria Buzău, locul 5 în play-off.

Pentru noi înseamnă mult această victorie, ne doream să revenim pe locul 1. Am avut acea șansă la meciul cu Iași să revenim pe locul 1, dar am primit acel gol pe final și am ratat șansa. În schimb, consider că etapa aceasta am profitat de pasul greșit al Iașiului, am câștigat și am reușit să ne cățărăm acolo, cum se spune.

Sperăm ca până la final să nu mai coborâm de acolo. Chiar dacă vom avea drept de promovare, chiar dacă nu vom avea, noi trebuie să terminăm pe locul 1. Trebuie să fim campioni, să ne facem treaba. Am fost constanți în acest sezon, dar vedem ce va fi la anul, dacă vom avea drept de promovare”, a mai spus Adrian Popa.

Foto: Mihai Pop / ProSport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-dupa-ce-dinamo-a-pierdut-din-nou-in-fata-stelei-e-un-dus-rece-care-ne-face-bine-pe-unii-ne-pune-cu-picioarele-pe-pamant-marul-otravit-pe-care-il-vede-dat-fotbalului-19267282

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-reactie-dupa-steaua-dinamo-19267283

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-uitat-de-civilizatie-si-fair-play-suporteri-dinamovisti-au-incendiat-in-mai-multe-locuri-peluza-din-ghencea-in-care-au-stat-la-derby-ul-cu-steaua-imagini-si-reactiile-antrenorilor-19267267

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-atacantul-echipei-steaua-nasul-lui-dinamo-19267268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-dinamo-se-joaca-de-la-ora-1900-in-ghencea-unde-se-asteapta-sa-se-bata-recordul-de-spectatori-din-acest-sezon-cu-o-victorie-militarii-redevin-lideri-19267064

https://liga2.prosport.ro/seria-1/spectacol-in-tribune-la-steaua-dinamo-19267233

Pe aceeași temă