Adrian Petre și-a anunțat retragerea din fotbal, dar Chiajna vrea să-l întoarcă din drum. Situația atacantului de 26 de ani

Călin MNERIE 17 Sep. 2024, 20:01 Liga 2

Intenție neașteptată a atacantului Adrian Petre, la numai 26 de ani! Vârful, care nu s-a mai regăsit în ultimele sezoane, este hotărât să renunțe la cariera de fotbalist.

Anunțul jurnalistului Cătălin Oprișan despre retragerea din activitatea sportivă a lui Adrian Petre, la doar 26 de ani, a făcut deja înconjurul presei centrale, dar lucrurile nu sunt tranșate.

Adrian Petre vrea să se retragă la numai 26 de ani!

Atacantul a primit un telefon din partea celor de Concordia Chiajna, care l-ar dori din nou la echipă, după ce semnaseră în vară și se despărțiseră amiabil în data de 9 septembrie, adică în ultima zi de mercato în România.

În acel moment, fostul internațional de tineret a decis că e momentul să-și pună capăt carierei, dar gruparea ilfoveană a decis să-l cheme la noi negocieri.

Atacantul marcase un gol pentru echipa antrenată de Ilie Poenaru, în victoria cu 2-0 în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, și se părea că lucrurile se vor așeza pentru el. Propunerea de reziliere a venit, oarecum, neașteptat, dar Concordia pare a fi realizat că are nevoie de serviciile atacantului pe care FCSB a plătit 800 de mii de euro în februarie 2020.

  • Ilfovenii sunt doar pe locul 13 în liga secundă, cu 7 puncte din 18 posibile și etapa viitoare joacă pe teren propriu cu Metalul Buzău.

Până una alta, Adi Petre trăiește satisfacții în viața personală. În urmă cu două zile, fotbalistul s-a logodit cu frumoasa Anastasia, cu care vrea să-și clădească o viață în București.

Adrian Petre, momente bune în Danemarca, dar și în campania de vis de la EURO U21

La nivel fotbalistic, fostul internațional de tineret, titular la Europeanul din Italia, din 2019, a intrat într-un con de umbră în ultimii ani. În 2017, devenea cel mai scump transfer din istoria UTA-ei (până în acel moment), danezii de la Esbjerg plătind 500 de mii de euro în schimbul său. După trei sezoane petrecute în Țara lui Hamlet a ales să se întoarcă în țară, la FCSB, și evoluțiile sale au fost din ce în ce mai modeste.

De la formația bucureșteană s-a mutat în Serie B, la Cosenza, apoi s-a întors acasă, la UTA, și imediat a făcut trecerea la Farul, unde a marcat nouă goluri pentru trupa lui Gheorghe Hagi, în sezonul 2021/ 2022.

Cariera lui Petre a continuat în Grecia, la APO Levadiakos, unde s-a ales cu niște probleme medicale în zona spatelui. Acestea l-au mai chinuit și în stagiunea 2023/2024, pe care a împărțit-o între FC Hermannstadt (SuperLigă) și CS Tunari (Liga 2, cu care a retrogradat în Liga 3, foto articol).

Stagiunea trecută, 24 de minute în 3 meciuri din SuperLigă și 89 de minute în două jocuri din Cupa României a avut Adrian Petre la FC Hermannstadt, în timp ce la CS Tunari a prins 271 de minute în șase meciuri din Liga 2, în care a înscris și un gol.

Călin MNERIE 17 Sep. 2024, 20:01 Liga 2
Pe aceeași temă