Adrian Mititelu, ieșire publică la adresa fanilor FCU Craiova: ”Trăsăturile denumirii de suporter nu își mai au sensul, se potrivesc criticii”

Andrei PASCU 18 Aug. 2024, 15:40 Liga 2
Adrian Mititelu, ieșire publică la adresa fanilor FCU Craiova: ”Trăsăturile denumirii de suporter nu își mai au sensul, se potrivesc criticii”

Adrian Mititelu, patronul echipei FCU Craiova, a exclus altă variantă decât revenirea cât mai rapidă în SuperLiga României, dar fanii par a fi nemulțumiți de exprimarea echipei preluate de Marius Croitoru în această vară.

La începutul campionatului, omul de afaceri a ”plusat”, punctând clar că formația din Bănie nu va dori doar să se întoarcă în prima divizie, ci să câștige Liga 2, însă suporterii au taxat FCU Craiova și după victoria din etapa a 3-a, 2-1 cu CSC Dumbrăvița.

Adrian Mititelu, reacție la adresa fanilor echipei FCU Craiova

Momentul retrogradării a fost deja uitat de conducerea de la FCU Craiova, pentru că Adrian Mititelu a vorbit încrezător și optimist despre ce va urma. Bugetul este unul consistent și pentru acest sezon, de Liga 2, abia început, dar patronul oltenilor nu este mulțumit de faptul că fanii echipei sale sunt critici. Vrea mai multă susținere din partea lor.

FCU Craiova a câștigat campionatul în Liga 2 în sezonul 2020/2021, cu Eugen Trică antrenor, iar același lucru îl vrea și în 2024/2025, dar cu Marius Croitoru. Adrian Mititelu senior vrea susținere totală din partea fanilor echipei pe care o patronează, pentru ca jucătorii să simtă sprijinul și să aibă mai multă încredere.

Suporterii oltenilor, nemulțumiți de cum arată echipa

Așa se face că, în urma partidei de la Dumbrăvița, a reacționat în mediul online, cu un comentariu în postarea în care FCU Craiova anunța rezultatul final al întâlnirii. Omul de afaceri se pare că a citit câteva dintre afirmațiile fanilor, care l-au nemulțumit, și i-a numit pe aceștia critici, nu susținători.

Este și ușor și gratis sa comentăm fotbalul, să-i catalogăm în fel și chip, asta în condițiile în care pricepuții nu au atins vreodată o minge de joc. Este mult mai greu să joci și să susții fotbalul. Trăsăturile denumirii de SUPORTER nu prea își mai au sensul, nu și mai regăsesc menirea, mai degrabă se potrivește CRITICII!”, a scris Adrian Mititelu în postarea în care FCU Craiova anunța rezultatul partidei de la Dumbrăvița, față de comentariile anumitor suporteri.

FCU Craiova, meci cu CSC Șelimbăr în etapa 4 din Liga 2

În Liga 2, FCU Craiova mai are o victorie și un eșec pe lângă succesul cu CSC Dumbrăvița. A trecut cu 1-0 de Chindia Târgoviște, dar a cedat cu ACSM Reșița, scor 0-2.

Înainte de deplasarea la Dumbrăvița a avut meci și în Cupa României, în turul 3, cu Petrolul Potcoava, de care a trecut cu 1-0.

În etapa a 4-a din campionatul regular, oltenii lui Marius Croitoru vor evolua pe teren propriu, contra CSC Șelimbăr.

”Am trăit meciul intens, după o primă repriză controlată fără niciun drept de apel de către echipa noastră. În repriza a doua am început foarte slab primele zece minute și am permis adversarului să vină peste noi și să marcheze. După care am reluat iar jocul de dominare.

Într-adevăr, gol în ultimul minut, până la urmă, fotbalul mai ține și cu cei îndrăzneți. Cu cei care cred”, a declarat antrenorul Marius Croitoru, printre altele, după jocul de la Dumbrăvița.

Foto: FCU Craiova

Andrei PASCU 18 Aug. 2024, 15:40 Liga 2
Pe aceeași temă